ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΑΕ: Επειτα από αντιπαράθεση με τον Βίκτωρα Μητρόπουλο, εκπρόσωπο του Αιγάλεω και υποστηρικτή της κίνησης του ΠΑΟ, ο Θ. Κανελλόπουλος και οι σύμμαχοι του Ολυμπιακού αποχώρησαν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. Οι «πράσινοι», με πλειοψηφία 11-9, επιχειρούν να ανατρέψουν τον πρόεδρο.

ΧΟΥΤΟΣ: Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Λούβαρη εξαπέλυσε χθες ο πατέρας του Λάμπρου Χούτου. Τον κατηγόρησε ως υποκινητή για απειλές που δέχεται ο γιος του από το κανάλι του Ολυμπιακού και είπε ότι βρίσκεται στην ΠΑΕ, για να παίρνει λεφτά και να κάνει κουμάντο.

ΝΤΕΜΠΑ: Στη Λέφσκι Σόφιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώτος σκόρερ του Αρη.

ΠΟΛΟ: Χωρίζουν οι δρόμοι του AO Π. Φαλήρου και του Δ. Μαυρωτά. O προπονητής, κατόπιν συζήτησης με τον πρόεδρο, Γιώργο Σουριαδάκη, αντελήφθη, όπως λέει, πως είναι ανεπιθύμητος και αποφάσισε να αποχωρήσει. Ετσι, θα συζητήσει με τον Εθνικό.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ: Δύο ασημένια μετάλλια πήρε ο 49χρονος, B. Μαγγανάς (κατηγορία 45-49 ετών) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Π. Ρίκο. Στη σφυροβολία με 55,39 (1ος ο 45χρονος Αμερικανός, K. Τζάνσον 56,79, 6ος ο 48χρονος, Θαν. Καλαντζής 38,84) και στη σφαιροβολία με 15,04 (1ος ο 46χρονος Πορτορικανός, Φρ. Μπαλ 15,41).

ΠΑΛΗ: Αποκλείστηκαν χθες από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων οι Καραγάτσος (69 κ., νίκησε στον πρώτο αγώνα αλλά τραυματίσθηκε στην προθέρμανση για τον επόμενο), Θεοδωρίδης (50), Κωνσταντινίδης (58) και Παπαδόπουλος (85).

ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ: Την προτίμησή του στη Μάντσεστερ εξέφρασε ο Βραζιλιάνος, μέσω του ατζέντη και αδελφού του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή