ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕεπιθυμούμε να κάνουμε τους μελλοντολόγους? όμως ο Παναθηναϊκός χάνει μια εξαιρετική ευκαιρία.

ΦΥΣΙΚΑ, μιλάμε για την αποπομπή του Νίκου Λυμπερόπουλου και τη δυσκολία της ΠΑΕ για την απόκτηση «δεκαριού». Ισως, τελικά, να μην έχει κλείσει τον κύκλο του ο Καλαματιανός άσος…

ΑΛΛΩΣΤΕ, ένας «άσος» κι ένας κλειστός κύκλος κάνουν ένα… καλό δεκάρι… Δεν νομίζετε;

Ο ΣΑΚΟΤΑ στην AEK έπεσε θύμα της μείωσης του «μπάτζετ» της ομάδας. O αντικαταστάτης του λέγεται ότι θα παίρνει πολύ λιγότερα.

ΤΗ στιγμη που οι θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι λίγο πολύ γνωστές, γιατί να ξοδευτούν οι ελληνικές ομάδες;

Η ΣΤΑΣΗ του Λάμπρου Χούτου είναι γεγονός πως προκαλεί αρκετά ερωτήματα.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ πάντως, είναι πως, για μια ακόμη χρονιά, θα υπάρχει «πελάτης» στο πρόγραμμα των ατομικών προπονήσεων, το οποίο έχει γίνει θεσμός τελευταία στον Ολυμπιακό (Μπερμούδες, Ζε Ελίας, Πουρσανίδης, Οφορίκουε).

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν θέλει τον… Γερμανό του, αλλά μια «δαμόκλειο σπάθη» να επικρέμαται με απειλητικές διαθέσεις. Βλέποντας οι (πλημμυρισμένες από χρέη) ομάδες πως δεν… παίζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του οργανωτικού και πιστού στην εφαρμογή των νόμων, κ. Παπαλάκη, άρχισαν επιτέλους να υπολογίζουν τους νόμους.

ΑΥΤΟΥΣ που επί σειράν ετών δεν τους λογάριαζαν με την ανοχή της πολιτείας. Και σε χρόνο μηδέν άρχισαν να βρίσκουν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια δρχ. για να τα καταβάλουν στο Δημόσιο, προκειμένου να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή