Πίστη και «καρφί» από Καραγκούνη

Πίστη και «καρφί» από Καραγκούνη

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγκαλιά με το… ιταλικό όνειρο ζει από χθες, στο Μιλάνο, ο Γιώργος Καραγκούνης. Κατά την παρουσίαση του, όμως, στους δημοσιογράφους δεν παρέλειψε να «καρφώσει» τον Γρηγόρη Γεωργάτο. «Δεν θα με πιάσει νοσταλγία για την ελληνική θάλασσα, όπως συνέβη στον Γεωργάτο. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα κι αυτό είναι το ποδόσφαιρο», δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την Ιντερ, στο «Απιάνο Τζεντίλε» και τόνισε πως ο βασικός του στόχος είναι η θέση του βασικού στους «νερατζούρι». «Ηρθα από τον Παναθηναϊκό. Αγωνίζομαι με την εθνική Ελλάδος και είμαι ευτυχισμένος που θα παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, όπως η Ιντερ. Μου αρέσει η Ιταλία και το ποδόσφαιρο που παίζεται. Είμαι εδώ με στόχο να μείνω. Θα αγωνιστώ σκληρά και θα κερδίσω τη θέση του βασικού», υπογράμμισε και έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί με τα υπόλοιπα πέντε νέα αποκτήματα της Ιντερ, Λουτσιάνο, Φαν ντερ Μέιντε, Φαντιγκά, Λαμουσί και Χέλβεγκ.

Παρέα με Ντέμη ο Δέλλας

Στο μεταξύ, παρέα… έναν φίλο από τα παλιά ενδέχεται να έχει στη Μαδρίτη ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής αθλητικής εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport», στους «ροχιμπλάνκος» είναι υποψήφιος για να δοθεί από τη Ρόμα με τη μορφή του δανεισμού ο Τραϊανός Δέλλας. Ετσι, μετά την AEK, ίσως οι δύο ποδοσφαιριστές να βρεθούν ξανά κάτω από την ίδια «στέγη» και ύστερα από τον «Ντεμίνιο», ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» και ο Δέλλας. Ολα ξεκίνησαν από τη στιγμή που οι Ιταλοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Κοσμίν Κόντρα από την ισπανική ομάδα. Οι ιθύνοντες της Ρόμα αναζητούν τον αθλητή που θα καλύψει το κενό του Καφού (πήγε στη Μίλαν) στο δεξί άκρο της άμυνας. Για να γίνει αυτό, φέρονται πρόθυμοι να προσφέρουν ως δανεικό είτε τον Ελληνα αμυντικό είτε τον Κουφρέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή