ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TO ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Δημοσιογραφικό Συνέδριο Σαμοθράκης, με δέκα χρόνια προϊστορίας, έχει γίνει θεσμός. Ισως γι’ αυτό ο «Αθήνα 2004» απεδέχθη την πρόσκληση να είναι ο βασικός χορηγός του 11ου Συνεδρίου, με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ΘΕΜΑ επίκαιρο και άκρως ενδιαφέρον, δεκατρείς μήνες πριν από την έναρξη των Αγώνων. Με τη μόνη διαφορά ότι η παρουσία των εκπροσώπων του «Αθήνα 2004» δεν βοήθησε σε μία εποικοδομητική συζήτηση ανταλλαγής απόψεων, αλλά σε επανάληψη των πεπραγμένων της Επιτροπής και στο ότι τα πάντα βαίνουν καλώς.

ΕΠΙΠΛΕΟη εντύπωση που έμεινε ήταν ότι ο Οργανισμός προσπάθησε να «διαφημίσει» για άλλη μία φορά τους Αγώνες, δείχνοντας ότι κάπου τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν.

ΣΤΑ βασικα προβλήματα, εθελοντισμός, εισιτήρια, ντόπινγκ και κόστος της διοργάνωσης δεν δόθηκαν απαντήσεις που να έλυναν τις απορίες και τους προβληματισμούς των συνέδρων. Αντ’ αυτών υπήρξε μία αντιπαράθεση, μεταξύ των… εντός του «Αθήνα 2004» με τους… εκτός.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για άλλη μία φορά διεφάνη πως όσοι εργάζονται στον Οργανισμό τα θεωρούν όλα καλά και τους Αγώνες «Εθνική υπόθεση», ενώ όσοι είναι στην… απέξω δεν βρίσκουν ούτε ένα θετικό στοιχείο στην προετοιμασία και πιστεύουν ότι θα είναι καταστροφή για την Ελλάδα οι Αγώνες.

Μ’ ΑΥΤΗόμως τη νοοτροπία και των μεν και των δε, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την επιτυχία των Αγώνων.

ΕΙΝΑΙ απαραίτητο και οι υπεύθυνοι του «Αθήνα 2004» να… χαμηλώσουν λίγο το κεφάλι για ν’ ακούσουν την άλλη άποψη, η οποία όμως θα πρέπει απαραιτήτως να αποβάλει τη στείρα… αντιπολίτευση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή