Φούσκωσαν πανιά προς το… βάθρο

Φούσκωσαν πανιά προς το… βάθρο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά στο βάθρο του «ανοιχτού» ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των 470, που γίνεται στη Βρέστη (Γαλλία), βρίσκονται οι Κοσματόπουλος – Τριγκώνης. Υστερα από πέντε κούρσες, είναι 4οι στην ευρωπαϊκή κατάταξη και 6οι στη γενική. Αντίθετα, οι Μπεκατώρου – Τσουλφά δεν πηγαίνουν καλά. Σε έξι ιστιοδρομίες είναι 12ες στην ευρωπαϊκή και 16ες στη γενική. Οι Σ. Παπαδοπούλου – Κούρκουλου βρίσκονται στην 20ή θέση (26ες στη γενική) και στους άνδρες, οι Μηλαίος – Σπ. Λεμάνης 17οι (25οι) και οι Μανταίος – Πολυχρονίδης 18οι (26οι). Στην Ισπανία, ολοκληρώθηκαν οι Ευρωπαϊκοί των Γιούροπ (122 αθλήτριες). H B. Κραβαριώτη κατετάγη 35η, η Ερμ. Οικονομοπούλου 44η και η Γ. Χειμώνα 67η. Στην αντίστοιχη διοργάνωση των Οπτιμιστ (Κροατία), σε 178 αθλητές, ο Ροζής ήταν 18ος, ο Καρασαρίδης 26ος, ο Κυρανάκος 33ος, ο Αϊβαζής 48ος και ο Σταυρίδης 107ος. Στα κορίτσια (105 συμμετοχές) η Κουτσούγερα ανεδείχθη 18η, η Μπάτση 34η και η Κωνσταντίνου 74η.

– Το Sugar Too (κυβερνήτης Αθανασίου) στην κατηγορία IMS και το EXANIMO (Τσάμης) στα ORC πρώτευσαν στο σκέλος του Ράλι Αιγαίου (Φάληρο – Ρέθυμνο).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή