Καντάφι ο Μπέκαμ της Περούτζια

Καντάφι ο Μπέκαμ της Περούτζια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμφάνιση που αρμόζει σε σταρ έκανε κατά την άφιξή του στην Ιταλία ο Σααντί αλ Καντάφι. O γιος του Λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, που θ’ αγωνίζεται στην Περούτζια, συνοδευόταν από προσωπική ασφάλεια αλλά μέσα στο γήπεδο φέρεται αποφασισμένος να μη στηριχθεί στο… γενεαλογικό του δένδρο αλλά στις, αμφισβητούμενες από πολλούς, ποδοσφαιρικές του ικανότητες. «Είμαι εδώ για να δουλέψω σκληρά. Οι υποχρεώσεις μου δεν είναι εύκολες, αλλά με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρω», τόνισε, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Σέρσε Κόσμι, δήλωσε: «Μου είπε ότι θέλει να γίνει βασικός. Ακόμη δεν έχω αποκομίσει άποψη για την ποδοσφαιρική του αξία και δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ομάδα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο και σεμνό άνθρωπο».

Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν για τον Καντάφι θα τα ζήλευε ακόμα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. «Για μια ξένη προσωπικότητα αυτού του μεγέθους απαιτούνται ειδικά μέτρα ασφαλείας», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης, Βιντσέντσο Οντόλφι. Οι επιχειρηματίες της Περούτζια ευελπιστούν ότι η άφιξη του Καντάφι θα συμβάλει στη βελτίωση των σχέσεων με τον αραβικό κόσμο και ο ερχομός Λίβυων τουριστών θα βοηθήσει την οικονομία της περιοχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή