Συγχρονισμένες στους τελικούς

Συγχρονισμένες στους τελικούς

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη Χριστίνα Θαλασσινίδου και το ελληνικό ντουέτο (Θαλασσινίδου – Ελευθερία Φτούλη) προκρίθηκε στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Το ελληνικό δίδυμο πέρασε ως 10ο στον τελικό της Παρασκευής. Καλύτερες ήταν οι Ρωσίδες Νταβίντοβα – Γερμακόβα. Κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και η ομάδα του ομαδικού.

Στον αυριανό τελικό του σόλο, η Θαλασσινίδου θα ξεκινήσει από την 7η θέση. Αν την διατηρήσει, κάτι πιθανό, αφού η Χριστίνα είναι καλή στο πρόγραμμα που κάνει στους τελικούς, θα πρόκειται για επιτυχία της 33χρονης αθλήτριας. Προηγούνται οι Ντεντιέ (Γαλλία), Γερμακόβα, Μενγκουάλ (Ισπανία).

Εκτός ημιτελικών των καταδύσεων από 3 μ. έμειναν οι Νίκος Συρανίδης και Θωμάς Μπίμης. O Συρανίδης κατετάγη 19ος, στους 45, με 378,33 βαθμούς και ο Μπίμης 29ος με 348,27. O Συρανίδης ήταν 12ος μετά την τέταρτη κατάδυση και 16ος μετά την πέμπτη, αλλά στην έκτη έμεινε για μία θέση εκτός ημιτελικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή