Και ο πατήρ Χούτος σε απολογία

Και ο πατήρ Χούτος σε απολογία

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΑΕ θα πρέπει να απολογηθούν την Πέμπτη (στις 2 μ.μ.) ο Λάμπρος Χούτος και ο πατέρας του Γιώργος! H διοργανώτρια αρχή κάλεσε σε απολογία και τον Γιώργο Χούτο, καθώς στο συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού με τον Ολυμπιακό, ο πατέρας του εμφανίζεται ως μάνατζέρ του. Ετσι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του αιτήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για εξάμηνη διακοπή του συμβολαίου του Χούτου, θα πρέπει να παραστεί και ο πατέρας του και να απολογηθεί για όσα δυσφημιστικά είπε δημοσίως για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Λούβαρη. Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ψάχνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό επιθετικό για να καλύψουν το κενό του Χούτου, με τους Αγρίτη και Νάνι να παραμένουν φαβορί, ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Παλέρμο και Μορένο.

Στο μεταξύ, τα πρώτα… θύματα της προετοιμασίας στην Αυστρία είναι ο Γιουράι Μπούτσεκ και ο Αλέκος Τάτσης. O πρώτος υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα υποβάλλεται σε θεραπεία για δύο ημέρες. O Τάτσης χτύπησε στην κνήμη σε σύγκρουσή του με τον Ανατολάκη και μεταφέρθηκε αργά χθες το βράδυ σε νοσοκομείο του Ινσμπουργκ για να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν πάλι ο Μάρτσιν Κούζμπα και ο Χρήστος Πατσατζόγλου λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. O Πατσατζόγλου είναι πιθανό να μπει ξανά στο χειρουργείο για να ξεπεράσει τις νέες ενοχλήσεις στη φτέρνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή