O Φώτσης συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης

O Φώτσης συμφώνησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός άνοιγε διάπλατα την πόρτα του για να περάσει μέσα ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Αντώνης Φώτσης ακολούθησε την αντίθετη κατεύθυνση και βγήκε με φόρα έξω! O διεθνής φόργουορντ είναι από χθες παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο σχεδόν ίδιο μ’ αυτό που πρόσφερε η πρώην (πια) ομάδα του στον συμπαίκτη του στην Εθνική. Είναι τριετές (1+1+1 χρόνια), με απολαβές περίπου 600 χιλ. ευρώ ετησίως, πέραν των πριμ. O Φώτσης ήταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με τη «βασίλισσα» αλλά περίμενε μήπως εκμεταλλευθεί αυτήν την πρόταση για να πάρει καλύτερη πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Λόγω χαρακτήρα και υψηλών απαιτήσεων (ζητούσε 1 εκατ. ευρώ ετησίως) οι «πράσινοι» επέλεξαν αντί του Φώτση τον Παπανικολάου κι έτσι ο ταλαντούχος παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση των Μαδριλένων, παρότι η Ρεάλ βιώνει τις χειρότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της (10η στο πρωτάθλημα, δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ και θα παίξει… χαριστικά με wild card στο Uleb Cup).

B O Τζίμι Ολιβερ αποδέχθηκε την πρόταση για περικοπή των αποδοχών του και θα παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στο Μαρούσι. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν έχει απαντήσει ακόμα καταφατικά στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του, καθώς δεν έχει πάρει τις εγγυήσεις που επιθυμούσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή