Στο χείλος του γκρεμού

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανθρακας ήταν τελικά ο θησαυρός που θα έφερνε στη Θεσσαλονίκη ο σεΐχης Καλίντ Αλ Κασίμι για να σώσει τον Αρη. O κύριος Καλίντ Αλ Κασίμι επισκέφτηκε χθες τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (EEA), όπου ενημέρωσε τον πρόεδρό της, Κώστα Παπαλάκη, πως σηκώνεται και φεύγει απ’ τον Αρη! Μία εξέλιξη που φέρνει τον ιστορικό σύλλογο στα πρόθυρα του… γκρεμού, καθώς κινδυνεύει άμεσα να μην εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής και να υποβιβαστεί στη Δ΄ Εθνική.

Ενώπιον της Επιτροπής, ο Αραβας παράγοντας είπε: «Χαρίζω τα 69.000 ευρώ και φεύγω, είμαι πολύ απογοητευμένος. Εγώ τελείωσα». Λίγη ώρα αργότερα, η EEA ανακοίνωσε χαρακτηριστικά: «Τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της EEA κ. Κωνσταντίνο Παπαλάκη και Γιώργο Βρέττα, Επίτιμους, Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Αρεοπαγίτη αντίστοιχα, επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι αγοραστές της ΠΑΕ Αρης, κ. Μπενάλι και Κασίμι. Από τις συζητήσεις που έγιναν οι δύο επικεφαλής της EEA διέγνωσαν ότι δεν υπάρχει σοβαρή πρόθεση, και ενδεχομένως δυνατότητα απόκτησης της ΠΑΕ Αρης. Κατόπιν αυτού, οι κ. Παπαλάκης και Βρέττας τους έκαναν γνωστό ότι είναι βαρύτατες οι ευθύνες των ιδίων, αλλά και των παραγόντων που τους έφεραν σε επαφή με την ΠΑΕ Αρης και συντήρησαν, επί τρίμηνο, μία κατάσταση θολή και συγκεχυμένη για τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης».

Ακολούθως, την EEA επισκέφθηκε ο πρώην πρόεδρος του Αρη, Νίκος Τσαρούχας, ο οποίος ζήτησε να δοθεί μικρή παράταση στην ΠΑΕ Αρης, ώστε να προλάβει να συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά και να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Ενα αίτημα που εξετάζει ο κ. Παπαλάκης. «Χρειαζόμαστε άμεσα 600 χιλιάδες ευρώ και δυστυχώς δεν έχουμε τίποτα στο ταμείο μας. Περιμένουμε την συνεισφορά του απλού φιλάθλου και σε όποιο ποσοστό μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Εγώ δεν έχω άλλα χρήματα να βάλω. O κ. Κοντομηνάς μας ξεκαθάρισε πως δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί άλλο με τον Αρη και δεν ξέρω πώς μπορούμε να σώσουμε την ομάδα από το δύσκολο σημείο που βρίσκεται». Ως αργά το βράδυ, παλαιοί παράγοντες, βετεράνοι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να γλυτώσει ο ιστορικός σύλλογος τον υποβιβασμό!

Την ίδια ώρα οι παίκτες του Αρη βρίσκονται σε απόγνωση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως διέκοψαν την προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους και πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή