Υπέκυψε στα λεφτά του Ρώσου

Υπέκυψε στα λεφτά του Ρώσου

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, όπως όλα δείχνουν, στον πειρασμό των 17.000.000 λιρών οι ιθύνοντες της Μπλάκμπερν και είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Ντάμιεν Νταφ στην Τσέλσι. H Μπλάκμπερν είχε απορρίψει τρεις προτάσεις των «μπλε» αλλά οι τελευταίοι ανακοίνωσαν στην ιστοσελίδα τους ότι επήλθε συμφωνία. Και πώς να μην επέλθει όταν ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μοιράζει αφειδώς τα χρήματα, προκειμένου ν’ ανεβάσει την ομάδα του Λονδίνου στην κορυφή της Ευρώπης.

«Μου είπε πως θα διαθέσει τα ποσά εκείνα για να κάνει την Τσέλσι την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Πιστεύω πως ο κ. Αμπράμοβιτς είναι μια τεράστια ευκαιρία για να αλλάξει η μοίρα της ομάδας και να φθάσει σε πολύ μεγάλες επιτυχίες», τόνισε ο Ιταλός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μόνο οι λεπτομέρειες μένουν για να γίνει ο Ροναλντίνιο ο πρώτος Βραζιλιάνος που θα παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τον αγγλικό και τον γαλλικό Τύπο, οι «μπέμπηδες» έχουν κάνει πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ και η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να συμφωνήσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. H Παρί έχει πρόταση και από την Μπαρτσελόνα, αλλά ο 23χρονος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας. «Ανυπομονώ να γίνω ο πρώτος Βραζιλιάνος που θα παίξει στη Μάντσεστερ. Ξέρω πως πολλοί άσοι της πατρίδας μου ήθελαν αυτό το προνόμιο και τώρα έχω εγώ αυτήν την ευκαιρία και δεν θέλω να τη χάσω. Μόνο αυτή την ομάδα έχω στο μυαλό μου και εκεί θέλω να συνεχίσω», τόνισε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή