Ντύνεται στα «πράσινα» και ο Χατζηβρέττας

Ντύνεται στα «πράσινα» και ο Χατζηβρέττας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Νίκου Χατζηβρέττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο διεθνή γκαρντ και περιμένουν απλώς την τυπική λύση της συνεργασίας του με τη ρωσική ομάδα για να προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων. Επόμενος στόχος του Ομπράντοβιτς είναι η ενίσχυση του Παναθηναϊκού κάτω από το καλάθι, όπου την περασμένη περίοδο παρουσιάστηκαν αρκετές αδυναμίες. Μια πρώτη επαφή με τον Ευθύμη Ρετζιά δεν έφερε καρπούς λόγω των υψηλών απαιτήσεων του διεθνούς σέντερ (700 χιλ. ευρώ ετησίως), ενώ το ίδιο ποσό απαιτείται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σχορτσιανίτη.

– Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ρετζιάς στο «σάμερ λιγκ» της Βοστώνης. Με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, βοήθησε σημαντικά τους Σίξερς να νικήσουν 67 – 65 τους Καβαλίερς.

– Παραιτήθηκε ο Κώστας Σορώτος από την τεχνική ηγεσία του Π. Φαλήρου, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που δεν επιτρέπουν μέχρι στιγμής στη νεοφώτιστη στην A1 ομάδα να μετατραπεί σε KAE. Υποψήφιος για τη θέση του είναι ο Νίκος Παύλου.

– Κοντά στην απόκτηση του Λευκορώσου Γιέχορ Μεστσαρνάκοφ βρίσκεται ο Μακεδονικός. Είναι 27 ετών, έχει ύψος 2.05 μ. και έπαιζε στην ιταλική Ντ’ Ορλάντο.

– Απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον Γλυνιαδάκη η Ούντινε και ο νεαρός σέντερ θα παραμείνει στο Περιστέρι.

– Παρουσιάσθηκε χθες από τον Αρη ο Αλέξης Κυρίτσης, πρώτος σκόρερ της A2 πέρυσι με τον Παπάγου. O γιος του παλιού προπονητή Μιχάλη Κυρίτση υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή