Ολυμπιακός: Αναζητείται επιθετικός

Ολυμπιακός: Αναζητείται επιθετικός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εδώ, εκεί και… αλλού κοιτάζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αναζητώντας επιθετικούς. Στη μακρά μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας προστέθηκε και ο Σουηδός Ντεμπά Νιρέν. Σήμερα, θα εκδικασθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΑΕ η προσφυγή του -του οφείλονται 25.000 ευρώ από τον Αρη- και εκτός απίθανου απροόπτου θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Δεν αποκλείεται αυτή η ομάδα να είναι ο Ολυμπιακός, που ψάχνει… απεγνωσμένα για λύσεις, στη γραμμή κρούσης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον παίκτη, ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από κάποια άλλη ελληνική ομάδα.», δήλωσε χθες ο μάνατζερ του παίκτη, Αντώνης Λάππας, όταν του ζητήθηκε να αποκαλύψει τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Και πρόσθεσε: «Οι ικανότητές του είναι πάρα πολλές, καθώς και οι προοπτικές περαιτέρω εξέλιξής του. Είναι κρίμα αυτός ο ποδοσφαιριστής να μη μείνει στην Ελλάδα, μιας και οι μόνες προτάσεις που έχουμε στα χέρια μας είναι από ομάδες του εξωτερικού, που δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να αποκαλύψω. Στην Ελλάδα, η οικονομική αξιολόγηση των παικτών δεν είναι σωστή και αντικειμενική, αφού προτιμάμε να αγοράζουμε παίκτες από το εξωτερικό με περισσότερα λεφτά».

Την ίδια ώρα, παραμένουν… ανοιχτές οι υποθέσεις του Νάνι, αλλά και του Ανέστη Αγρίτη. Οσον αφορά στον Λάμπρο Χούτο, για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εξέταση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΑΕ, του αιτήματος του Ολυμπιακού για εξάμηνη διακοπή συμβολαίου του 23χρονου επιθετικού. Στην ΕΠΑΕ έχει κληθεί να παραστεί και ο πατέρας του παίκτη Γιώργος Χούτος. Επί αυστριακού εδάφους, οι Πατσατζόγλου, Κούζμπα, Μπούτσεκ και Τάτσης έκαναν θεραπεία. O τραυματισμός του τελευταίου στη βραδινή προπόνηση της Τρίτης ήταν τελικώς επιπόλαιος, καθώς υπέστη ένα αιμάτωμα στην κνήμη. Σχετικά με τον Πατσατζόγλου, δύσκολα θα αποφύγει το χειρουργείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή