«Είμαι έτοιμος να προσφέρω»

«Είμαι έτοιμος να προσφέρω»

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον μακρύ δρόμο για το Γκραν Μοντάνα της Ελβετίας πήρε χθες ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν, έχοντας υπογράψει πενταετές (3+2 χρόνια) συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, έναντι 300 χιλ. ευρώ (η Γκλόρια Μπίστριτσε πήρε τα διπλάσια). H ανακοίνωση της μεταγραφής ήταν (ως συνήθως) λακωνική και στο σύντομο βιογραφικό που τη συνόδευε, αναφέρεται ότι γεννήθηκε στις 13-6-80, διετέλεσε παλαιότερα αρχηγός της εθνικής Ελπίδων Ρουμανίας, ενώ έχει μία συμμετοχή στην Ανδρών. «Ηρθα σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν οι άνθρωποί της. H μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος να προσφέρω αυτά που μπορώ, προκειμένου να βοηθήσω από την πλευρά μου στην επίτευξη των στόχων της νέας μου ομάδας», δήλωσε ο Σανμαρτεάν, ο οποίος δεν αναμένεται να συναντήσει πρόβλημα φυσικής κατάστασης γιατί μέχρι την περασμένη Κυριακή αγωνιζόταν με την Γκλόρια στο Ιντερτότο. Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει το δικαίωμα συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και είναι σε καλή κατάσταση, ο Ρουμάνος μέσος μάλλον δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό (9.45 μ.μ., Σταρ) φιλικό με την Μπενφίκα, από το οποίο ο Ιτζάκ Σουμ περιμένει να δει πολλά περισσότερα απ’ όσα είδε στο παιχνίδι με τη Σιόν: «Τα παιδιά δουλεύουν πολύ σκληρά και είναι λογικό να νιώθουν κουρασμένα. Δεν παίξαμε εξαιρετικά, αλλά μας αρέσει να κερδίζουμε και να πετυχαίνουμε πολλά γκολ. Κάθε παιχνίδι το θεωρούμε σημαντικό, όμως πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στις 24 Αυγούστου. Εχουμε δουλειά ακόμα πάνω στην τακτική και τα συστήματα».

– H καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε στον Βέλιμιρ Ζάετς να πάει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του ελβετικού πρωταθλήματος που τον ενδιέφερε.

– Ξεκίνησε χθες προπονήσεις ο Κώστας Χαλκιάς και ο Στέφανος Κοτσώλης περιμένει από μέρα σε μέρα να μάθει σε ποια ξένη ομάδα θα δοθεί δανεικός. Περίπτωση να δοθεί μεταγραφή στον Νικοπολίδη θα προκύψει μόνο αν υπάρξει πολύ συμφέρουσα πρόταση για τον ίδιο και την ομάδα.

– Να αποκτήσει οπωσδήποτε τον Φεντερίκο Ινσούα προέτρεψε -μέσω της EPA ΣΠΟΡ- ο Χουάν Ρότσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. O ίδιος διαφώνησε με την απομάκρυνση του Λυμπερόπουλου. Για τον Μεσσήνιο άσο ενδιαφέρον δείχνει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του, Λευτέρη Πανταζή.

– Το πήραν όλοι απόφαση ότι τα δικαστήρια θα δώσουν τη λύση στο θέμα Μπουλούτ, ανάλογα με το αν θα μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. O Τούρκος περιμένει να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η προσφυγή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή