Συμπαίκτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο Νικολαΐδης

Συμπαίκτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε ο Νικολαΐδης

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη θα αγωνίζεται την προσεχή περίοδο ο Ντιέγκο Σιμεόνε. O Αργεντινός μέσος της Λάτσιο θα βρεθεί ξανά στα… παλιά λημέρια, καθώς συμφώνησε με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο Μαδρίτης και αναμένεται σήμερα να κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο «Βιθέντε Καλντερόν». «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Κοιτάω μπροστά και αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

Στο μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να ενισχύεται και ο Κλέμπερσον θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος Βραζιλιάνος στο «Θέατρο των Ονείρων». O 24χρονος άσος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στους πρωταθλητές Αγγλίας. «Ηταν για μένα ένα όνειρο να παίξω στην Αγγλία. Ημουν πρωταθλητής Βραζιλίας, ενώ κέρδισα και το Παγκόσμιο Κύπελλο, εκπροσωπώντας και στις δύο περιπτώσεις την Ατλέτικο Παραναένσε. Οι επόμενοι στόχοι μου πλέον είναι στην Ευρώπη», δήλωσε και εκτός απροόπτου θα έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του, Ροναλντίνιο.

– Στο καμπιονάτο επέστρεψε ο Γκάιθκα Μεντιέτα. O Ισπανός, ο οποίος είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μπαρτσελόνα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο στη Λάτσιο. O 30χρονος Μεντιέτα δέχθηκε να μειωθούν οι αποδοχές του κατά 40%, ενώ το 2001, η Λάτσιο είχε δαπανήσει 48.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Βαλένθια.

– Μείωση αποδοχών δέχθηκε και ο Πάτρικ Κλάιφερτ. O ποδοσφαιριστής θα παραμένει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Στην αρχή ο Κλάιφερτ δεν ήθελε ούτε ν’ ακούσει τις λέξεις «μείωση αποδοχών» αλλά όταν απέβησαν άκαρπες οι συζητήσεις του με ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ (Τσέλσι κ.ά.) αποφάσισε ν’ αλλάξει στάση απέναντι στην «Μπάρτσα» και, έστω με καθυστέρηση, είπε το «ναι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή