Αντεπίθεση ΠΑΟ για το δήθεν χρέος

Αντεπίθεση ΠΑΟ για το δήθεν χρέος

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τη «διαρροή» από πλευράς ΕΠΟ περί χρέους του Παναθηναϊκού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ από ποσοστά της Ομοσπονδίας στα τηλεοπτικά δικαιώματα και στις μεταγραφές, η ΠΑΕ ΠΑΟ πέρασε στην αντεπίθεση και με μακροσκελή ανακοίνωσή της αφήνει πολλά υπονοούμενα για την πολιτική της ΕΠΟ. Επειδή ποτέ στα 24 χρόνια της λειτουργίας της η ΠΑΕ δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα οικονομικής φύσης σε οποιονδήποτε φορέα, ιδιωτικό ή δημόσιο, ξεκαθαρίζει ότι ρύθμισε χθες το υποτιθέμενο χρέος, παρ’ ότι αφορά σε υποχρέωση που έχει αναλάβει προς την ΕΠΟ η εταιρεία που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματά του.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» αφήνουν πολλά υπονοούμενα τονίζοντας ότι, ενώ στις αρχές Ιουλίου 30 ΠΑΕ όφειλαν συνολικά στην ΕΠΟ 6 εκατ. ευρώ, στις 10 Ιουλίου, παραμονή ενός κρίσιμου έκτακτου Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, όλα τα χρέη είχαν διακανονιστεί, με εξαίρεση αυτά των δέκα ομάδων που καταψήφισαν τον κ. Κανελλόπουλο…

– Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν χθες τον μάνατζερ του Μπουλούτ ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, αλλά θεωρείται πιθανό ότι θα επανέλθουν αν δεν βρουν άμεσα άλλον παίκτη για την αριστερή πτέρυγα, μέχρι να εκδικαστεί η προσφυγή του Τούρκου κατά του Πανιωνίου. Αν μείνει ελεύθερος, όλα αλλάζουν.

– Ξεκίνησε από χθες προπονήσεις ο Σανμαρτεάν. Ετοιμοι να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα είναι και οι Μικάελσεν, Τζόρβας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή