Οριστικά στη B΄ Εθνική τα Γιάννινα

Οριστικά στη B΄ Εθνική τα Γιάννινα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εσβησε» η τελευταία ελπίδα των φίλων του ΠΑΣ Γιάννινα για να αλλάξει η μοίρα του και να παραμείνει στην A΄ Εθνική. H αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε χθες την έφεση που κατέθεσαν οι παράγοντες της ομάδας της Ηπείρου σχετικά με τη συμμετοχή του Ιωνικού στο μπαράζ για μία θέση στον ήλιο της A΄ Εθνικής (με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς). Ετσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αποχαιρέτησε οριστικώς την πρώτη επαγγελματική κατηγορία και στη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη B΄ Εθνική. «Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 16 Ιουλίου 2003, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την υπ’ αριθμόν 150/16-07-2003 απόφασή της, απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα κατά της υπ’ αριθμόν 16/5.6.2003 απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, καθώς και την παρέμβαση υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα και δέχθηκε την παρέμβαση της ΠΑΕ Ιωνικός», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά χθες η αρμόδια επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Με άλλη της απόφαση, απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων Γιώργου Χλαμπουτάκη, με την οποία εθεωρείτο αναγκαία η επανεξέταση της υπόθεσης επί της οποίας εκδόθηκαν οι αποφάσεις του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΑΕ για τα (γνωστά)) επεισόδια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού, στις 13 Απριλίου 2003.

– Οι ποδοσφαιριστές εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΠΟ ως ομογενείς μπορούν να αγωνίζονται κανονικά στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή