ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον «Γηραιό» ο Μάρτιν Μίετσελ. H Λέγκια συμφώνησε να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή της.

ΠΑΟΚ: Οι Ουντέζε, Χάγκαν και Φουτσίνι αναχώρησαν για την Ιταλία όπου και θα ενσωματωθούν στην ομάδα.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Χωρίς άδεια παραμονής είναι ακόμα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κουβανός, Μαρτίνες – Σίλβα. Γι’ αυτό δεν συνόδευσε την Εθνική σε αγώνες στη Νάπολη, καθώς οι ελληνικές αρχές μπορεί να μην του επέτρεπαν, κατά την επιστροφή, την είσοδο στη χώρα.

ΒΟΛΕΪ: Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται οι Γκόμες και Αλεξανδρόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Σέρβο Μίλαν Μάρκοβιτς, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Τσακιρόπουλο και Ντράκοβιτς.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Οι Κινέζοι κυριάρχησαν στο αγώνισμα από 1 μ., στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη (Ισπανία). O N. Σιρανίδης κατετάγη 19ος στους 35. T’ αποτελέσματα του τελικού: Σιάνγκ Σου (Κίνα) 431,94, Γουάνγκ Κενάν (Κίνα) 412,41, Πούχακα (Φινλ.) 391,26.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Το ποδοσφαιρικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του «Ειρήνης και Φιλίας» θα χρησιμοποιεί την προσεχή περίοδο η ομάδα του Πειραιά.

ΣΕΓΑΣ: Λύπη και έκπληξη εξέφρασε χθες ο ΣΕΓΑΣ για τις προχθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη, με τις οποίες είχε χαρακτηρίσει τη διοργάνωση των Βαλκανικών Αγώνων στη Θήβα, κατώτερη του αναμενομένου. O ΣΕΓΑΣ τονίζει πως ο υφυπουργός μόνο καλά λόγια απηύθυνε προς τους εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής. Αναφέρει δε, πως τα μικρά οργανωτικά προβλήματα οφείλονται σε εγγενείς ελλείψεις του σταδίου.

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: Δεν ανησυχεί η ελληνική ομοσπονδία για τις καταγγελίες Γάλλων, Ιταλών και Γερμανών, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι 19 από τους 24 διεθνείς μας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους οπαδούς σημάδεψαν τον τελικό διεθνούς τουρνουά, ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Παρτιζάν Βελιγραδίου, στο Κρινς (Ελβετία). Πολλοί τραυματίστηκαν ενώ η αστυνομία συνέλαβε, τουλάχιστον, 10 άτομα.

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ, αλλά ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν θεωρεί φαβορί για την απόκτηση του Βραζιλιάνου την Μπαρτσελόνα, γιατί η τελευταία έχει κάνει την καλύτερη πρόταση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή