ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΛΛΑ εν ολίγοις σήμερα, καθώς πρέπει να τα… προλάβουμε όλα. Πρώτα την εκπληκτική ταχύτητα παρέμβασης του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Λιάνη στα κακώς κείμενα.

«ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» χαρακτήρισε τους σεΐχηδες που ήρθαν να επενδύσουν στον Αρη. Φυσικά άργησε λίγο στην… εκκίνηση.

ΕΝΑ μήνα οι πάντες έγραφαν και φώναζαν ότι παίζουν στην πλάτη του Αρη και αντί να τους καλέσει να δώσουν εξηγήσεις, περίμενε να πάνε αυτοί στον Παπαλάκη και να του πουν ότι «δεν έχουν μία».

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Το «χτύπημα» Μπάγεβιτς ήταν αναμενόμενο. Οσο κι αν θα πρέπει ένα δημόσιο πρόσωπο να συγκρατεί τα νεύρα του, δεν μπορεί, κάπου θα ξεσπάσει. Ανθρωπος είναι κι αυτός.

ΕΠΙ ένα χρόνο τώρα ο Σερβοέλληνας ακούει τα πάντα. Μάζευε, μάζευε, ώσπου… έσκασε. Τώρα που ξεφούσκωσε, έχει περιθώρια να ξαναφουσκώσει. Γιατί η ιστορία μ’ αυτούς που τον αποδοκιμάζουν θα έχει συνέχεια.

ΤΡΙΤΟΝ: Αφοι Γιαννακόπουλοι. Δύο «χτυπήματα» στην οικογένεια Βαρδινογιάννη εντός λίγων ημερών. Το ένα με τη μεταγραφή του Δημήτρη Παπανικολάου, για λίγο μετά την απόκτηση του Λουτσιάν Σανμαρτεάν που ξεσήκωσε τους «πράσινους» οπαδούς κατά της διοίκησης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

ΚΑΙ το δεύτερο, αυτό που αποκάλυψε ο κ. Λιάνης ότι του είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, όταν τον επισκέφθηκε για το γηπεδικό. «Νοικοκύρης της Λεωφόρου είμαι εγώ», τόνισε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟ, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της ΠΑΕ.

ΜΟΝΟ που η διοίκηση της τελευταίας επιτέθηκε κατά του υφυπουργού και όχι στον Θανάση Γιαννακόπουλο. Προτίμησε να τα «λέει στη νύφη, για να τα ‘κούει η πεθερά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή