Αλλες δύο επιτυχίες των νέων αθλητών

Αλλες δύο επιτυχίες των νέων αθλητών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολο και πλησιάζουν οι αθλητές μας στον στόχο που είχαν θέσει οι υπεύθυνοι προπονητές για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών – γυναικών (κάτω των 23 ετών) που γίνεται στην Πολωνία, δηλαδή την συμμετοχή, τουλάχιστον σε δέκα τελικούς. Χθες το πρωί άλλοι δύο Ελληνες προκρίθηκαν O Μιχ. Τομαράς, με 2,18 μ. στο ύψος και η Παν. Κουτσιομάρη, με 6,32 στο μήκος. Αντίθετα, αποκλείσθηκαν στο ύψος οι Στ. Κεσίδης (18ος, στους 25, με 2,10) και Γ. Μπόχτσος (22ος με 2,10).

Σήμερα θα τρέξει στον τελικό των 100 μ., με πιθανότητες να κατακτήσει μετάλλιο, η Γ. Κοκλώνη. Σε τελικούς θ’ αγωνισθούν, επίσης, οι Αφρ. Σκαφίδα (επί κοντώ), Γ. Τσολακίδης (δίσκος) και η Κουτσιομάρη. O Τομαράς θα πηδήσει αύριο.

Στα σύνθετα οι Ελληνες εντυπωσίαζαν. H Βασ. Δεληνικόλα προηγείτο στο έπταθλο μετά το 6ο αγώνισμα (χθες πέτυχε 5,98 στο μήκος και 39,99 στον ακοντισμό) και ο Χρ. Χαλίτσιος στο δέκαθλο μετά το 7ο (14.34 στα 110 εμπόδια, 40, 34 στον δίσκο), ενώ ο M. Παπαϊωάννου ήταν 8ος (15.05 – 38,27).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή