Πρώτα Λιθουανία μετά ο… τελικός

Πρώτα Λιθουανία μετά ο… τελικός

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάντα γοητεύει η λάμψη του χρυσού μεταλλίου ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ποιος, λοιπόν, δεν θα το ήθελε στη συλλογή του; Με αυτό… κοιμούνται και ξυπνούν οι έφηβοι της Ελλάδας, της Λιθουανίας, της Κροατίας και της Αυστραλίας. Οι τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν στους αποψινούς ημιτελικούς τα δύο εισιτήρια του κυριακάτικου τελικού του παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη. H αρχή θα γίνει με τον αγώνα Κροατίας – Αυστραλίας (7 μ.μ.) και θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Λιθουανία (9.15).

Και οι δύο συναντήσεις θα φιλοξενηθούν στο «Αλεξάνδρειο» και θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από το Super Sport. Θεωρητικά, η Εθνική μας με όσα έδειξε την πρώτη εβδομάδα της διοργάνωσης, εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Παίδες και άνδρες

Επί ισπανικού εδάφους, η εθνική παίδων μπαίνει στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας απόψε τη Σλοβενία. Πρεμιέρα έχει και η εθνική κορασίδων που βρίσκεται στην πόλη Νεβχεσίρ της Τουρκίας, όπου παίζει με την Ουκρανία για το 15ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει και η εθνική ανδρών εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Σουηδίας, καθώς οι Παπαλουκάς, Χαρίσης, Παπαμακάριος, Διαμαντόπουλος, Πελεκάνος, Παπανικολάου και Κόμματος πέρασαν χθες από εξετάσεις στο εργομετρικό κέντρο του OAKA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή