ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΛΙΚΑ απ’ όλη αυτή την ιστορία με τα χρέη των ομάδων την πλήρωσαν μόνο τα Γιάννινα. Θα πείτε κάποιος έπρεπε να την πληρώσει για να γίνει η αρχή.

ΚΑΜΙΑ αντίρρηση, όμως γιατί δίνονται αυτές οι σιωπηρές παρατάσεις σε AEK, Αρη και ΠΑΟΚ; Μήπως γιατί δεν είναι… Γιάννινα;

ΟΙ αποφασεισ για τις οφειλές των Ιωαννίνων ήταν τελεσίδικες, αλλά κι αυτές οι ομάδες δεν έχουν παρόμοιες περιπτώσεις;

ΜΠΟΡΕΙ να υπάρχουν κάποιες διαφορές στις λεπτομέρειες, αλλά η ουσία είναι ίδια. Τα παραθυράκια των νόμων διαφέρουν.

ΣΤΟΥΣ «μεγάλους» είναι μεγάλα, στους «μικρούς» μικρά. Γι’ αυτό και οι πρώτοι ξεφεύγουν, ενώ οι δεύτεροι εγκλωβίζονται και παθαίνουν ασφυξία.

ΕΙΝΑΙ σίγουρο πλέον ότι AEK, ΠΑΟΚ, Αρης θα τακτοποιηθούν φορολογικά και μαζί μ’ αυτούς και η Προοδευτική. H τελευταία, αν ήταν μόνη της δεν θα τη γλίτωνε.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ του Παπαλάκη κάπου άρχισε να κάνει τα «στραβά μάτια». Εκείνα τα «εμείς δεν θα κάνουμε πίσω και θα εφαρμόσουμε το νόμο» άρχισαν να ξεφτίζουν.

Η MIA παράταση για την κατάθεση των δικαιολογητικών ακολουθεί την άλλη και όπως πάει, θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα κι ακόμα παρατάσεις θα δίνει.

ΗΤΑαναμενόμενο, έστω κι αν κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι μπορεί να συμβεί και στη χώρα μας, να εφαρμοστούν οι νόμοι χωρίς εξαιρέσεις.

ΟΤΑσε μία προεκλογική περίοδο σκεφτείς να υποβιβάσεις ομάδες και μάλιστα με πολλούς οπαδούς, έρχεται στο μυαλό σου εκείνο το περίφημο πολιτικό κόστος.

ΚΑΙ όσο οι πολιτικοί βάζουν αυτό το δήθεν πολιτικό κόστος πάνω από τη διαφάνεια και την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε οι «εμίρηδες» θα κυριαρχούν επί των «κακομοίρηδων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή