Ή νίκη επί της Ιταλίας σήμερα ή αγώνες της παρηγοριάς στη συνέχεια

Ή νίκη επί της Ιταλίας σήμερα ή αγώνες της παρηγοριάς στη συνέχεια

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια κι έξω. Ή νικά και προκρίνεται στους προημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που γίνεται στην Βαρκελώνη, ή χάνει και παίζει για τις θέσεις 9η – 12η. Αλλες εκδοχές δεν υπάρχουν για τον σημερινό αγώνα της εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών με την αντίστοιχη της Ιταλίας? την ομάδα μιας χώρας, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια κόσμου το 2001 και το 1998 και πρωταθλήτρια Ευρώπης φέτος. Οπως καταλαβαίνετε, η αποστολή είναι πολύ δύσκολη. Μη νομίζετε, όμως, πως οι Ιταλίδες είναι ανίκητες. Εχουν αδυναμίες, αλλά για να τις εκμεταλλευτούν οι Ελληνίδες, πρέπει να περιορίσουν τα επιπόλαια λάθη στην άμυνα και τις βιαστικές ενέργειες στην επίθεση. Τις άλλες θέσεις στους προημιτελικούς θα πάρουν οι νικήτριες των αγώνων, Αυστραλία – Ιαπωνία, Ρωσία – Βραζιλία και Γερμανία – Ισπανία. Απ’ ευθείας έχουν προκριθεί οι ΗΠΑ, Ολλανδία, Καναδάς και Ουγγαρία.

Δέκατο αναδείχθηκε το ελληνικό ντουέτο (Χρ. Θαλασσινίδου – Ελ. Φτούλη) της συγχρονισμένης κολύμβησης στον τελικό. H κατάταξη ήταν: Ρωσία, Ιαπωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Γαλλία, Κίνα, Ιταλία, Ελβετία, Ελλάς, Ουκρανία, N. Κορέα. Σήμερα αγωνίζεται στον τελικό η ομάδα του ομαδικού αγωνίσματος, που μετά τον προκριματικό ήταν 10η. Το 2001 είχε καταταγεί 9η.

Θα διεξαχθούν, επίσης, ο αγώνας των καταδύσεων από 10 μ. και τα 25 χλμ. κολύμβησης σε ανοικτό νερό, ανδρών και γυναικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή