Και ο Νάνι χάθηκε για Ολυμπιακό

Και ο Νάνι χάθηκε για Ολυμπιακό

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Ολυμπιακός αναζητεί κατεπειγόντως επιθετικό! H Βελέζ απάντησε αρνητικά στην προσφορά του Ολυμπιακού για τον Νάνι, ενώ ο άλλος Αργεντινός, ο Λουτσιάνο Φιγκεροά, καταλήγει στην Μπέρμιγχαμ.

Οι παράγοντες της ομάδας της Αργεντινής δεν υποχώρησαν στις απαιτήσεις τους κι επέμεναν στα 4.000.000 ευρώ για να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη τους, ενώ ο Ολυμπιακός τούς προσέφερε τρία. H διοίκηση της Βελέζ συμφωνούσε μ’ αυτό το ποσό, αρκεί να είχε τη συνιδιοκτησία του παίκτη και να πάρει, σε περίπτωση μεταπώλησής του, το 20%. Κάτι στο οποίο δεν συμφώνησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Λούβαρης.

«Εμείς κάναμε την προσφορά μας και τώρα περιμένουμε», είχε δηλώσει έπειτα από τη συνάντησή του, χθες το απόγευμα, με τους εκπροσώπους της Βελέζ, που σημειωτέον, δεν διήρκεσε περισσότερο από μισή ώρα. Τελικά δεν περίμενε και πολύ. H αρνητική απάντηση ήρθε ύστερα από λίγες ώρες.

Ούτε ο Φιγκεροά

Λίγο νωρίτερα από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νάνι, πληροφορίες από την Αγγλία ήθελαν τον Λουτσιάνο Φιγκεροά να βρίσκεται στην Αγγλία και να έχει συμφωνήσει με την Μπέρμιγχαμ. Οπως ανέφερε το σάιτ «Planetfootball», η διοίκηση της ομάδας έχει συμφωνήσει με τη Ροζάριο και το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του παίκτη. Μάλιστα, ο Μπάρι Σίλκιμαν, μέλος της διοίκησης της Μπέρμιγχαμ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος, καθώς τόνιζε πως ο παίκτης το πολύ σε 48 ώρες θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα.

Επειτα από το «ναυάγιο» των μεταγραφών του Φιγκεροά και του Νάνι, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αναμένεται να στραφεί προς την ελληνική αγορά, με πρώτη επιλογή τον Ανέστη Αγρίτη του Αιγάλεω, χωρίς να σταματούν οι προσπάθειες για ανεύρεση κάποιου επιθετικού από το εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή