ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κοντά στη «χρυσή τομή» βρίσκεται η AEK με τον Δήμο Ντικούδη. Οπως όλα δείχνουν, ο αθλητής θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλένθια.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Στο Γκολφ της Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος (21.30). H υποβολή των δηλώσεων των ΠΑΕ για τη συμμετοχή στη διοργάνωση παρατείνεται μέχρι την 1η Αυγούστου.

ΞΑΝΘΗ: O Σλοβάκος Μίροσλαβ Ντρόμπνακ ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας στο Τρέντο της Ιταλίας.

ΠΟΛΟ: H Ιταλία (13-11 την Ολλανδία) και οι ΗΠΑ (8-4 την Αυστραλία) έγιναν οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος γυναικών, το οποίο διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

ΤΕΝΙΣ: Στην 22η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παρέμεινε η Δανιηλίδου. Θα αγωνιστεί στο τουρνουά του Στάνφορντ και θα αντιμετωπίσει τη Σλοβένα Πίσνικ. O Μαζαράκης «έπεσε» στην 141η θέση.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: O δυνατός άνεμος που έπνεε κατά τη διάρκεια της τελευταίας ιστιοδρομίας (Μήλος – Βουλιαγμένη) διαμόρφωσε την τελική κατάταξη στο 40ό Διεθνές Ράλι Αιγαίου. Προκάλεσε ζημιές σε πολλά σκάφη, τα οποία εγκατέλειψαν. Τελικά πρώτευσαν το Guapa (κυβερνήτης I. Μπεθάνης) στην κατηγορία IMS και το Astarti (K. Μαρκουλιδάκης) στην ΟRC.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: O Βασίλης Αναστόπουλος κατέκτησε την 3η θέση σε αγώνα που έγινε στην Τσεχία.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στη 17η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ανέβηκαν οι Βίκυ Αρβανίτη και Θάλεια Κουτρουμανίδου μετά την 9η θέση που κατέλαβαν στο Γκραν Σλαμ της Μασσαλίας. Οι Σφυρή – Καραντάσιου είναι 27ες και οι Νικολαΐδου – Τσιαρτσιάνη 43ες.

ΑΓΓΛΙΑ: Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αγγλος μέσος Τρέβορ Σινκλέρ, που ανήκε στη Γουέστ Χαμ.

ΤΣΕΛΣΙ: Στους «μπλε» υπέγραψε ο 22χρονος αμυντικός της Σαουθάμπτον Ουέιν Μπριτζ, αντί του ποσού των 9.800.000 ευρώ. Αναμένεται να αποκτηθεί και ο Ντέμιεν Νταφ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια ο Βραζιλιάνος Αντερσον Πόλγκα. H ομάδα απέκτησε, επίσης, και τον τερματοφύλακα Ρικάρντο Αλεξάντρε Περέιρα.

ΜΠΟΡΝΤΟ: Συμβόλαιο τεσσάρων ετών υπέγραψε με τους «Γιρονδίνους» ο Βραζιλιάνος Ντέιβιντ ντα Σόουζα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή