Αρης: έκανε ρύθμιση και ελπίζει

Αρης: έκανε ρύθμιση και ελπίζει

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοντά στην έξοδο από το… τούνελ βρίσκεται ο Αρης. Οι «κίτρινοι» κατέθεσαν χθες 180.000 ευρώ (από τα 220.000 που απαιτούνταν) στην εφορία και εξασφάλισαν φορολογική ενημερότητα. Μοναδικό «αγκάθι» είναι τα χρέη του σωματείου προς τους ποδοσφαιριστές Τσίμπα, Σπαρή και Ιρανίλντο. Αυτό το θέμα αναμένεται να λυθεί, καθώς σήμερα, τελευταία ημέρα της προθεσμίας, πρέπει να κατατεθούν τα στοιχεία που απαιτούνται για να πάρει η ομάδα από την επαγγελματική επιτροπή αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Με επιτυχία συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη ο έρανος για τη σωτηρία της ομάδας. Παλαιοί παράγοντες αλλά και απλοί άνθρωποι έβαλαν το χέρι στην τσέπη και συγκεντρώθηκαν 260.000 ευρώ. Από αυτά τα 180.000 δόθηκαν στην εφορία, ενώ τα υπόλοιπα θα δοθούν για ρυθμίσεις χρεών. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Σωτήρη Καραμπέρη, ότι θα βοηθήσει με την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής. Στο πλευρό του Αρη στάθηκε και ο Λάμπρος Γράντας, που πρόσφερε 50.000 ευρώ. «Βρέθηκαν τα χρήματα και μένει μόνο η εγγυητική της τραπέζης. Το πιστοποιητικό θα το πάρουμε. Ο,τι χρήματα χρειαστούν, θα τα δώσω και αυτό έκανα. Οι «Αρειανοί» πρέπει να βοηθήσουν με έργα όχι με λόγια», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή