O Ρόσο περιμένει στο ακουστικό

O Ρόσο περιμένει στο ακουστικό

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και… κολυμπώντας θα ερχόταν ο Τζιοβάνι Ρόσο από το Ισραήλ στην Ελλάδα αν αυτό ήταν αρκετό για να τον κάνει παίκτη του Παναθηναϊκού, μόνο που για να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο όνειρο δεν αρκεί να ξέρει καλό κολύμπι! H τύχη του Κροάτη μεσοεπιθετικού βρίσκεται σε χέρια άλλων και ο ίδιος δεν μπορεί πλέον να κάνει τίποτα άλλο παρά να περιμένει. O Ρόσο έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό όσον αφορά στις οικονομικές του απαιτήσεις, αλλά πρέπει να ξεπεραστούν άλλοι δύο σκόπελοι ακόμα για ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο πρώτος είναι να συμφωνήσει η Μακάμπι Χάιφα, με την οποία ο Ρόσο έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια. Οι Ισραηλινοί ζητούν 500 χιλ. ευρώ, ποσό που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο έστω κι αν πρόκειται για 31χρονο ποδοσφαιριστή. Οι εποχές, όμως, είναι δύσκολες, όμως, οι εποχές και τέτοιο ποσό δεν πρόκειται να το δώσει αβασάνιστα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τους Ισραηλινούς και έχουν αφήσει ανοικτό το θέμα, μέχρι να ξεκαθαρίσει αν θα αδειάσει μια θέση ξένου.

Για να γίνει αυτό, πρέπει ή ο Μπόατεγκ ή ο Βλάοβιτς να βρουν ομάδα και να φύγουν. O Γκανέζος είναι νεαρός, φθηνός και ο Σουμ τον υπολογίζει, ενώ ο Κροάτης στοιχίζει πολλά, είναι μεγάλος και μέχρι τώρα είχε προβλήματα μικροτραυματισμών και δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. O μάνατζέρ του ειδοποιήθηκε για τις εξελίξεις και έψαξε για ενδιαφερόμενες ομάδες, αλλά ενώ φάνηκε ότι μπορεί να φέρει πρόταση από ομάδα του αραβικού κόλπου, μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε ενημερώσει σχετικά τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε έναν μεσοεπιθετικό παίκτη και θα επιδιώξουν να κλείσουν οριστικά το θέμα μέσα στην εβδομάδα, ακόμα κι αν δεν είναι ο Ρόσο.

– O Οτο Ρεχάγκελ πήγε στην Ελβετία για να παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Νοσατέλ Ξαμάξ, ώστε να δει σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι «πράσινοι» διεθνείς.

– O Καραγκούνης φόρεσε χθες για πρώτη φορά τη φανέλα της Ιντερ, σε παιχνίδι προετοιμασίας. Επαιξε, μάλιστα, στην «καλή» ενδεκάδα με τους Βιέρι και Κρέσπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή