ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΥΠΑΡΧΟΥκάτι συμπτώσεις στη ζωή, που πολλές φορές λες, «μα, είναι δυνατόν;». Επειτα βάζεις τη λογική και καταλαβαίνεις πως κάθε άλλο παρά σύμπτωση είναι ο συνδυασμός κάποιων γεγονότων που επιφέρουν το αποτέλεσμα.

ΜΕ ΔΕΚΑ «συμμάχους» άρχισε ο Παναθηναϊκός την προσπάθεια για ν’ ανατρέψει τον Θανάση Κανελλόπουλο από την προεδρία της ΕΠΑΕ και στη διαδρομή έφτασαν τους δεκαοκτώ.

ΑΛΛΟέναν ήθελε στο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας, για να πετύχει τον στόχο του. Κι όμως, στην κρίσιμη στιγμή… μέτρησε μόνο εννέα.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ, οι τρεις που του… έφυγαν ήταν οι ομάδες με τα οικονομικά προβλήματα, οι οποίες προσπαθούσαν να πάρουν το πιστοποιητικό: AEK, Αρης και ΠΑΟΚ.

ΚΑΙ για να πάρεις ένα πιστοποιητικό στην Ελλάδα, χρειάζεται να δείχνεις και… καλή διαγωγή.

ΠΑΛΙ συμπτωματικά, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία, η AEK τα «βρίσκει» με την εφορία, ο ΠΑΟΚ έχει λύσει το πρόβλημα και μάλιστα «χτυπάει» τον Λυμπερόπουλο, ο δε Αρης παίρνει την ενημερότητα ένα εικοσιτετράωρο μετά.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑνα είναι σύμπτωση κι άλλα γεγονότα. Οπως, για παράδειγμα, η πολύ καλή προσφορά της NetMed για τα τηλεοπτικά, το «κυνήγι» της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στον Αχιλλέα Μπέο και κάποια ακόμα που πέρασαν στα… ψιλά.

ΟΣΟ για τις υπόλοιπες ομάδες που παρέμειναν… πιστές στον κ. Κανελλόπουλο και τους υποστηρικτές του, το γράψαμε την Κυριακή.

ΕΙΝΑΙ αυτές που αλλάζουν «στρατόπεδο» επειδή θέλουν να έχουν πάντα τον… αέρα μαζί τους για να αναπνέουν καλύτερα.

Υ.Γ.: Τι την ήθελε ο κ. Γρανίτσας τη δήλωση «παραμένουμε στο μπλοκ των «12»»; Ούτε τον εαυτό του έπεισε…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή