KAI… ΑΛΛΑ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 10:00: Κολύμβηση, 11:45: Πόλο Γυν.: Ελλάς – Γερμανία, 19:00: Κολύμβηση, 21:30: Πόλο: A΄ ημιτελικός γυν., 22:45: B΄ ημιτελικός γυν., ET 1. 10:00, 19:00: Κολύμβηση. Ποδηλασία: 11:45: Γύρος της Γαλλίας, Eurosport. 18:00: Μπιτς Σόκερ: Ελλάς – Βραζιλία, ET3. Ποδόσφαιρο: 19:30: Ολυμπιακός – Μακάμπι, TV Μagic.

ΠΑΛΗ: Ενας τραυματισμός άφησε τον Καρντάνοφ (55 κ.) στην 6η θέση του τουρνουά ελευθέρας, που έγινε στο Βλαντικαυκάς (Ρωσία). Πέτυχε μεν δύο νίκες, αλλά μετά σταμάτησε λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς μυς. O Λ. Λοϊζίδης (84 κ.) κατετάγη 7ος, ο A. Ξανθόπουλος (96), 8ος, ενώ οι άλλοι Ελληνες έμειναν εκτός οκτάδας. Στο τουρνουά ελληνορωμαϊκής (Ντόρτμουντ, Γερμανία), ο Θ. Τουνουσίδης αναδείχθηκε 4ος.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι εθνικές ομάδες γυναικών (Σφυρή – Καραντάσιου, Κουτρουμανίδου – Αρβανίτη και Νικολαΐδου – Τσιαρτσιάνη) θα πάρουν μέρος στο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα κρίνει τον τίτλο (25/26-7, Ηράκλειο). Στο τελικό τουρνουά μετέχουν στο κυρίως ταμπλό οι οκτώ καλύτερες ομάδες της γενικής βαθμολογίας (σε άνδρες και γυναίκες).

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Πολύπλευρο ρόλο έπαιξε το πρωτοποριακό σύστημα της «ζωντανής» παρακολούθησης του Διεθνούς Ράλι Αιγαίου, μέσω του Διαδικτύου. Δέχθηκε περισσότερες των 17.500 «μοναδικές επισκέψεις» (όχι από τον ίδιον χρήστη σ’ ένα 24ωρο) έως χθες το μεσημέρι, αλλά βοήθησε και για να εντοπισθούν σκάφη, που, λόγω των καιρικών συνθηκών, αντιμετώπιζαν προβλήματα. Σήμερα θα γίνει η απονομή των επάθλων.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Οδικώς θα μεταβούν στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, οι εθνικές ομάδες δρόμου ανδρών, νέων και εφήβων, προκειμένου να πάρουν μέρος στο βαλκανικό πρωτάθλημα που αρχίζει την Παρασκευή, στο Σεράγεβο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή