Αποθέωση Ροναλντίνιο από 30.000 οπαδούς!

Αποθέωση Ροναλντίνιο από 30.000 οπαδούς!

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αποθέωση γνώρισε ο Ροναλντίνιο από 30.000 φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι είχαν κατακλύσει το «Καμπ Νου» προκειμένου να δουν το νέο απόκτημα της ομάδας να κάνει… μαγικά κόλπα με τη «στρογγυλή θεά». H παρουσίασή του ήταν αντίστοιχη με την εκδήλωση που έκανε η Ρεάλ για τον Μπέκαμ. O «Ρόνι» έλαμπε από ευτυχία και έλεγε συνεχώς ότι είναι χαρούμενος, καθώς μετά τους Ριβάλντο, Ρομάριο και Ρονάλντο φόρεσε και αυτός τα «μπλαουγκράνα». «Είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είμαι εδώ και γι’ αυτούς. Είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας δώσω λόγους να πανηγυρίσετε κατά τη διάρκεια της χρονιάς», είπε, απευθυνόμενος στον κόσμο. O Βραζιλιάνος θα φοράει τη φανέλα με το Νο 10, καθώς οι δρόμοι του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και της «Μπάρτσα» χώρισαν.

Ευτυχισμένος ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα: «O Ροναλντίνιο θα βελτιώσει παγκοσμίως το ίματζ μας». O 23χρονος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα θα θέλει στο μέλλον να τον αποκτήσει, η προσφορά πρέπει να φτάνει τα 100.000.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή