Υπερήφανη αποχώρηση του Μέλερ

Υπερήφανη αποχώρηση του Μέλερ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να φύγει όσο… λάμπουν τα φώτα αποφάσισε ο Αντρέας Μέλερ. Παρά τις δελεαστικές προτάσεις από το Κατάρ και τις ΗΠΑ, ο 35χρονος Γερμανός αποσύρεται, ύστερα από 18 χρόνια λαμπρής καριέρας. «Οι προτάσεις ήταν πολλές και σημαντικές, όμως νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ισως κάποια στιγμή να βγάλω άδεια προπονητή, αν και πιστεύω ότι η θέση του διευθυντή της ομάδας θα μου ταίριαζε περισσότερο», δήλωσε ο παλαιός διεθνής.

Το 1990 βοήθησε τη Δυτική Γερμανία να φτάσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Σε συλλογικό επίπεδο φόρεσε τα χρώματα των Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ντόρτμουντ, Σάλκε και Γιουβέντους. Το 1993 με τη «μεγάλη κυρία» κατέκτησε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το 1997 με την Ντόρτμουντ έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τυπικά ο Νταφ

Σε 24.000.000 ευρώ έφτασε το κόστος της μεταγραφής του Ντάμιεν Νταφ, από την Μπλάκμπερν στην Τσέλσι. O Ρώσος πρόεδρός της Ρόμαν Αμπράμοβιτς πέτυχε τον πρώτο από τους πολλούς στόχους του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή