O Καραγκούνης στην ενδεκάδα στο πρώτο φιλικό

O Καραγκούνης στην ενδεκάδα στο πρώτο φιλικό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα «νερατζούρι» φόρεσε για πρώτη φορά σε αγώνα -έστω και φιλικό- ο Γιώργος Καραγκούνης, καθώς ο προπονητής της Ιντερ, Εκτορ Ραούλ Κούπερ, τον ξεκίνησε ως βασικό στη συνάντηση με την ερασιτεχνική Μαρλέν δείχνοντας πόσο τον υπολογίζει. O πρώην «πράσινος» παίκτης μπορεί να μη σημείωσε κάποιο από τα 9 γκολ της αναμέτρησης, είχε όμως την ευκαιρία να δείξει για 45΄ τις δυνατότητές του. H ιταλική ομάδα έχει στόχο μια καλή πορεία, κάτι που δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ο Κριστιάν Βιέρι: «Αυτό που έχει σημασία είναι πως έχουμε πλέον ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξέρουν πώς να παίξουν μπάλα. Επιτέλους, θα έχουμε καλούς πλάγιους παίκτες με την προσθήκη των Βαν Ντερ Μέιντε στα αριστερά και Λουτσιάνο στα δεξιά. Ολα δείχνουν πιο εύκολα και πιο καλά από ό,τι στο παρελθόν».

«Δεν φεύγω από τη Ρώμη»

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρόμα θέλει να παραμείνει ο Τραϊανός Δέλλας. O ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις που έκανε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκεφτεί να φύγει από την ομάδα. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Θα παλέψω για να βρω χρόνο συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση, με τους Σάμουελ, Κίβου κι εμένα γίναμε αχτύπητοι στο ψηλό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Δεν με φοβίζει ο συναγωνισμός. Βρίσκομαι σε φόρμα. Με την Ελλάδα έπαιξα εναντίον της Ισπανίας και μάρκαρα πολύ καλά παίκτες επιπέδου Ραούλ και Μοριέντες. Προσαρμόστηκα, έχω καλή διάθεση απέναντι στους συμπαίκτες μου και νιώθω έτοιμος για τη νέα περίοδο», τόνισε διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να αναζητάει την τύχη του μακριά από την Ιταλία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή