Ρόσο: Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό

Ρόσο: Θέλω να έρθω στον Παναθηναϊκό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερο προσπαθούσε να πάρει παρά να δώσει πληροφορίες ο Τζιοβάνι Ρόσο στους Ελληνες δημοσιογράφους, που τον βρήκαν να προετοιμάζεται με τη Μακάμπι Χάιφα στην Ολλανδία. O Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να έλθει στον Παναθηναϊκό, αλλά ομολόγησε ότι στην παρούσα φάση ξέρει λιγότερα για το θέμα του απ’ όσο αυτοί που του τηλεφωνούσαν. «Δεν είναι μόνο τα λεφτά ή ότι θα έχω προπονητή τον Σουμ και συμπαίκτη τον Ζουτάουτας, ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Θέλω να έλθω στον Παναθηναϊκό γιατί είναι μία από τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες, με οργάνωση και πολλές σημαντικές επιτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Ρόσο, αλλά δεν είχε να συνεισφέρει στη συζήτηση με ουσιαστικές πληροφορίες: «Εχω μιλήσει με τον Ζάετς και τον Σουμ. Μου είπαν ότι με θέλουν αλλά πρέπει πρώτα να αδειάσει μια θέση ξένου. Αν γίνει αυτό, θα μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα για το συμβόλαιό μου και δεν νομίζω ότι θα τα χαλάσουμε. Δεν ξέρω, όμως, αν έχει μιλήσει ο Παναθηναϊκός με τη Μακάμπι, με την οποία έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια».

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι ο Βλάοβιτς, από τον οποίο ζητήθηκε διακριτικά να ψάξει να βρει ομάδα, γιατί παραμένει ακριβός παρά τη μείωση των αποδοχών του, είναι και κάποιας ηλικίας (32). O μάνατζέρ του, όμως, δεν έχει φέρει την πρόταση που έλεγε ότι έχει από αραβική ομάδα και προς το παρόν το θέμα έχει «παγώσει». Αν μείνει ο Κροάτης, ο Σουμ δεν τα βάψει… μαύρα, αρκεί να έχει την απόδοση που είχε στο φιλικό με την Ξαμάξ. O Βλάοβιτς ήταν ο κορυφαίος «πράσινος» και έδειξε αποφασισμένος να κυνηγήσει κάθε ευκαιρία, ώστε να μην έχει την τύχη που είχε επί των ημερών Μαρκαριάν.

– Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τους τραυματισμούς των Νικοπολίδη, Κωνσταντίνου, που δεν πήγαν στο Νεσατέλ περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο ισχύει και για τους Σανμαρτεάν, Μικαέλσεν, παρότι και οι δύο έκαναν και χθες ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή