«Μπαράζ» μεταγραφών στο μπάσκετ

«Μπαράζ» μεταγραφών στο μπάσκετ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καταμεσής του καλοκαιριού βγήκε ο Ολυμπιακός από τη χειμερία νάρκη του και έκανε δυναμική είσοδο στο μεταγραφικό παζάρι. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την απόκτηση του Νίκου Χατζηβρέττα (υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο έναντι 600 χιλ. ευρώ), οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με πέντε μπασκετμπολίστες, εκ των οποίων μόνο ο Παναγιώτης Λιαδέλης δεν χρειάζεται συστάσεις. Οι άλλοι δύο (Γκόρενς, Γιούρακ) αν και είναι από τους καλύτερους Σλοβένους διεθνείς, δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί στο ευρύ κοινό, ενώ η απόκτηση των νεαρών Καλαμπόκη και Καφετζή, είναι επένδυση για το μέλλον.

«Θέλω να φέρουμε ξανά το πρωτάθλημα στον Πειραιά και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου γι αυτό. Ο,τι και να πει κανείς για τον Ολυμπιακό είναι λίγο. Το όνομά του και μόνο τα λέει όλα», δήλωσε ο Λιαδέλης, ο οποίος υπέγραψε χθες ιδιωτικό συμφωνητικό και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. O Μπόρις Γκόρενς και ο Γκόραν Γιούρακ έφτασαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα και, αφού υποβληθούν σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψουν μονοετές συμβόλαιο. O Γκόρενς (30 χρ., 1.95) είναι σούτινγκ γκαρντ, έπαιξε λίγο στους Σικάγο Μπουλς και στις Ολύμπια, Στρασμπούρ, Ορτέζ, Ρίμινι, Ιμολα, Σιένα και Βαρέζε. O Γιούρακ (25 χρ., 2.03) είναι φόργουορντ και έχει παίξει στην Ολίμπια και την Πιβοβάρνα. O Γιάννης Καλαμπόκης (24 χρ., 1.96) ήταν πέρυσι 3ος σκόρερ στην A2 με το Π. Φάληρο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ ο 18χρονος Σκοπιανός με ελληνικές ρίζες, Γιόσκο Καφετζής (1.89), υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

– H Παμέσα Βαλένθια ανακοίνωσε και τυπικά τη μεταγραφή του Δήμου Ντικούδη. O διεθνής σέντερ πήρε άδεια από τον Ιωαννίδη και θα πάει σήμερα στην Ισπανία για να κάνει ιατρικές εξετάσεις και να παρουσιαστεί. H AEK θέλει να καλύψει το κενό του με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, ο οποίος δεν τα βρήκε με το Περιστέρι.

– Τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ Τσαρλς Σμιθ απέκτησε ο Μακεδονικός. Εχει παίξει στο NBA (Σπερς, Πόρτλαντ) και στην Ιταλία (Ούντινε). H ομάδα της Κοζάνης απέκτησε και τον Γιώργο Πανταζόπουλο, που πέρυσι έπαιξε στη Νήαρ Ηστ και τη Φαμπριάνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή