O υπό διωγμόν Χούτος έκλεψε την παράσταση

O υπό διωγμόν Χούτος έκλεψε την παράσταση

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ποδοσφαιριστής που είναι… υπ’ ατμόν να φύγει από τον Ολυμπιακό, ο Λάμπρος Χούτος, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο χθεσινό φιλικό, νικηφόρο αγώνα του, με 2-1, επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο «Ιταλός» άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό με πολύ καλή προσπάθεια, ενώ στο 47΄ έκανε το 2-0. H Μακάμπι μείωσε στο 66΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπενχάιμ.

Οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν… με δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν ένα ρυθμό, ενώ στο δεύτερο, οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισαν την ομάδα.

Στην κόπωση απέδωσε τα… σκαμπανεβάσματα στην απόδοση ο Ολεγκ Προτάσοφ: «Τα φιλικά παιχνίδια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δούμε τι κάνουμε στο γήπεδο. Να προσέξουμε τις κινήσεις μας και την τακτική. Να δούμε ποιους παίκτες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον, για τη βασική ενδεκάδα και ποιους για τον πάγκο, Γι’ αυτό δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά. Δεν είμαστε ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας», τόνισε.

Η βασική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ουκρανός τεχνικός και σε παρένθεση οι αλλαγές: Ελευθερόπουλος (46΄ Μπούτσεκ), Μαυρογενίδης (62΄ Μενδρινός), Κωστούλας (46΄ Κουλουχέρης), Βάλλας (46΄ Ανατολάκης), Βενετίδης (46΄ Ντόβας), Γεωργιάδης (46΄ Πάντος), Καρεμπέ (46΄ Στολτίδης), Γκώνιας (46΄ Καφές), Τάτσης, Χούτος (50΄ Δερμιτζόγλι), Τζόρτζεβιτς (53΄ Νινιάδης).

Ψύχωση και με το 8ο

Ιδια γεύση από τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Σωκράτη Κόκκαλη που μίλησε στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία, πριν από τον αγώνα. «Θέλουμε και το όγδοο. Χρειάζεται πολλή δουλειά γιατί η ομάδα έχει νέα πρόσωπα. Θα είμαι αυστηρός, δεν θέλω να παραβαίνετε τους κανονισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης, ο οποίος δεν είπε… κουβέντα για μεταγραφές.

Αν και ο βασικός στόχος στη θέση του επιθετικού παραμένει ο Χάβιο Μορένο της Ατλέτικο Μαδρίτης, στα χέρια των αρμοδίων της ΠΑΕ υπάρχει λίστα με παίκτες που έχουν προτείνει κάποιοι μάνατζερ. Ομως κανένα όνομα δεν φαίνεται να συγκινεί τον κ. Προτάσοφ, ο οποίος περιμένει την εξέλιξη στην υπόθεση του Ισπανού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή