ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Κορυφαίοι Ελληνες και ξένοι αθλητές και αθλήτριες θα πάρουν μέρος στην «Ρεγκάτα του Σαρωνικού» (4-10/8). Στις 2/8 θα αρχίσει στη χώρα μας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων με σκάφη 420. Οι συμμετοχές έχουν φτάσει μέχρι τώρα τα 93 σκάφη (186 αθλητές). Κοντά στο χρυσό μετάλλιο βρίσκεται ο Βύρων Κοκκαλάνης (Μιστράλ) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεότητας (Πορτογαλία).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Τον Νίκο Φρούσσο απέκτησε η ομάδα της Νεάπολης. O επιθετικός επέστρεψε στον σύλλογο στον οποίο αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. Αύριο,ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα, στο Καρπενήσι (18.30), τον Απόλλωνα Αθηνών.

ΟΦΗ: H κρητική ομάδα νίκησε με 2 – 0 την ισραηλινή, Ιρόνι Ασντοντ.

ΚΥΠΡΟΣ: H Ομόνοια επεβλήθη με 2 – 1 της Ιρτις, στο Καζαχστάν, και προκρίθηκε στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Δεν βγήκε ντέρμπι στην πρώτη αγωνιστική των A1 ανδρών και A1 γυναικών. Στους άνδρες, στην πρεμιέρα (6/9) θα γίνουν οι συναντήσεις: Πανελλήνιος – Αρης Νίκαιας, Φίλιππος B. – Διομήδης Αργους, Ιωνικός N. Φ. – BAO, Απόλλων K. – Αθηναϊκός, Ηλιούπολη – ΑΣΕ Δούκα, ΠΑΟΚ – Κιλκίς. Στις γυναίκες (20/9) θα παίξουν: Αρης Νικ. – Ελπίδες Δράμας, ΑΣΕ Ορμή – Αναγέννηση Αρτας, Μακεδονικός – N. Ιωνία, Φιλαθλητικός Αγρ. – Παναθλητικός, M. Αλέξανδρος Γ. – Αρης.

ΒΟΛΕΪ: Στις 31/3 θα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Το «φάιναλ 8» του Κυπέλου θα διεξαχθεί από 18-21 Φεβρουαρίου.

ΠΕΡΟΥΤΖΑ: Γυναίκα σκοπεύει να εντάξει στην… ανδρική ομάδα ο πρόεδρος της, Λουτσάνο Γκαούτσι. «Εντός έξι μηνών μια γυναίκα θα φορά τη φανέλα της Περούτζα. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος του πλανήτη, στον οποίο μία γυναίκα θα παίζει μαζί με τους άνδρες στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Ιταλός.

ΤΕΝΙΣ: H Λένα Δανιηλίδου παρτενέρ την Ιταλίδα, Ρίτα Γκράντε προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του διπλού στο τουρνουά του Στάνφορντ (ΗΠΑ). Επικράτησαν με 6-1, 6-2 των Αμερικανίδων, Κρέιμπας και Ουάσιγκτον. Στο απλό απέκλεισε την Πίσνικ με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στον β’ γύρο.

ΦΙΓΚΕΡΟΑ: Στην Μπέρμιγχαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού. Το κόστος της μεταγραφής, σύμφωνα με τα βρετανικά MME, ανήλθε στα 2.500.000 λίρες.

ΝΤΡΕΞΛΕΡ: H χρυσή Ολυμπιονίκης στο μήκος, Χάικε Ντρέξλερ δεν θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, γιατί τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα. H 38χρονη Γερμανίδα δήλωσε ότι θα διεκδικήσει ξανά το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή