KAI… ΑΛΛΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα: 10.00, 19.00: Κολύμβηση, Eurosport. 10.00, 19.00: Κολύμβηση. Πόλο: 22.00: Ουγγαρία – Ελλάς, 23.5: Γιουγκοσλαβία – Ιταλία, ΕΤ-1.

ΣΤΙΒΟΣ: Δύο από τις σπουδαιότερες άλτριες του μήκους θα αγωνισθούν στο μίτινγκ της Θεσσαλονίκης στις 3 Αυγούστου. Είναι η Ρωσίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης Τατιάνα Κότοβα (7,42 ατομικό ρεκόρ) και η Ιταλίδα δις παγκόσμια πρωταθλήτρια Φιόνα Μέι (ρεκόρ 7,11).

ΕΦΗΒΟΙ: Να συνεχίσουν τις επιτυχίες των νεαρών Ελλήνων αθλητών θα επιδιώξουν, από σήμερα έως και Κυριακή, οι έφηβοι και οι νεάνιδές μας, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Τάμπερε (Φινλανδία). Είναι οι Ευθ. Στεργιούλης (100), Δ. Γράβαλος (400), Μιχ. Μαρκόπουλος (400 εμπόδια), Δ. Διαμαντάρας (μήκος), Π. Γαλακτιάδης (τριπλούν), Θ. Μαθιουδάκης (ύψος), N. Συντιχάκης (επί κοντώ), M. Τσαλαμπούνης, Γ. Κουτσοθεοδώρου, K. Γιαννακουδάκης, K. Παπαζαφείρης (4×100), Ελ. Φιλάνδρα (800), Ξ. Καζιμίροβα (2.000 στιπλ), Αλ. Ασκητοπούλου (μήκος), Αντ. Στεργίου (ύψος), Δ. Εμμανουήλ (επί κοντώ), Χρ. Μωυσίδου (σφαίρα), I. Πάρχα (ακόντιο) και Ελ. Υψηλάντη (σφύρα).

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ: Οι Νικολόπουλος, Μουρεχίδης, Δημητρίου, Τσακμάκης και οι Φερεκίδη, Παυλή εκπροσωπούν τη χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Αουγκσμπουργκ (Γερμανία).

ΤΡΙΑΘΛΟ: Με στόχο να βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη, ο B. Κρομμύδας θα πάρει μέρος στον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο στη Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή