Καλό μάθημα εν όψει 2004

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και τώρα «χτυπάνε το κεφάλι τους» οι παίκτριες της εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών. Σε λάθος στιγμή νίκησαν τη Γερμανία. Τη συνέτριψαν χθες με 10-5 (4-0, 1-2, 2-2, 3-1) και κατέλαβαν την 9η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αυτή η νίκη, αντί να τις παρηγορήσει, τις κάνει να σκέπτονται πώς έχασαν από τις Γερμανίδες στην α΄ φάση και, ουσιαστικά, οδηγήθηκαν εκτός οκτάδας. Τέλος πάντων, τα παθήματα είναι για να γίνονται μαθήματα και ειδικά όταν έπονται Ολυμπιακοί Αγώνες.

Επαιξαν οι Ελληνάκη, Ασιλιάν, Πετσάλη, Λιόση 1, Πάτερου, Κοζομπόλη 2, Οικονομοπούλου 2, Ρουμπέση 3, Μωραϊτίδου 1, Λαρά, Αντωνάκου 1, Κανελλοπούλου.

Σε αγώνες για τις θέσεις 5η-8η σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Ουγγαρία – Αυστραλία 6-3, Ολλανδία -Ισπανία 7-3. H Ιαπωνία επεβλήθη 4-3 της Βραζιλίας και κατετάγη 11η, ενώ οι ηττημένες έμειναν 12ες.

Β Διεξάγεται σήμερα και ο άλλος ημιτελικός των ανδρών. Θα παίξουν, η Γιουγκοσλαβία (νίκησε 7-3 την Ισπανία) και η Ιταλία, που επεβλήθη 7-3 της Αυστραλίας. Οι υπόλοιποι αγώνες: Θέσεις 5η-8η: ΗΠΑ – Σλοβακία, Αυστραλία – Ισπανία. 9η-10η: Ρωσία – Κροατία. 11η-12η: Ρουμανία – Γερμανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή