Ιούλιο 2004 ανοίγει το MPC

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα παράθυρο του κόσμου, ανοιχτό στο 2004 θα είναι το Βασικό Κέντρο Τύπου (MaiPress Center – MPC), το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 13 Ιουλίου 2004. Στις 27/7 το MPC θα αρχίσει να λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Αναμένεται να φιλοξενήσει 5.500 διαπιστευμένους δημοσιογράφους και φωτογράφους, οι οποίοι θα καλύπτουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το MPC θα κλείσει στις 3/9/2004 και μέχρι τις 9/9 οι υπηρεσίες του θα μεταφερθούν στο Κέντρο Τύπου του OAKA, που θα αρχίσει να λειτουργεί, στις 10/9, για τις ανάγκες των Παραολυμπικών Αγώνων. Ιδιαίτερα σημαντικές θα είναι οι υπηρεσίες Ολυμπιακής Ενημέρωσης (ONS) ή Info 2004, οι οποίες θα είναι ένα εσωτερικό πρακτορείο ειδήσεων. Σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις θα υπάρχει βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης, φωτογραφία σε όλα τα βιογραφικά, καθώς και ενοποίηση των ιστορικών, τεχνικών και στατιστικών στοιχείων για τα αθλήματα.

Το MPC θα καταλαμβάνει έκταση 52.000 τ.μ. Θα υπάρχουν, μεταξύ άλλων, μία βασική αίθουσα συνεντεύξεων (800 θέσεις) και άλλες τέσσερις μικρότερες, ιατρικό επιτελείο σε 24ωρη βάση, φαρμακείο και εστιατόρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή