Στην 11άδα ο Στέλιος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασικό ρόλο στους στόχους της Μπόλτον για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα παίξει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. O πρώην «ερυθρόλευκος» παίκτης, στον φιλικό αγώνα με τη βελγική Αντβέρπ, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο (μαζί με τους Οκότσα, Τζορκαέφ). H ομάδα του Γιαννακόπουλου επικράτησε με 4-0.

O Ελληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να μην κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα, είχε, όμως, ένα καλό σουτ στο 31΄, το οποίο δύσκολα κατάφερε να αποκρούσει ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Με τα χρώματα του αγγλικού συλλόγου θα αγωνίζεται αυτή τη σεζόν και ο Κέβιν Ντέιβις. O 26χρονος επιθετικός, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιαννακόπουλου. «H αυτοπεποίθησή μου είχε πέσει πολύ χαμηλά τα δύο τελευταία χρόνια και είναι πολύ ευχάριστο που είχα προτάσεις από κάποιους συλλόγους. Εχω πολλά να αποδείξω με αυτήν τη μεταγραφή», δήλωσε ο Ντέιβις στη σελίδα της Μπόλτον στο Διαδίκτυο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή