ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δράκοι» με ερωτικό οδηγό

Με το… ρολόι στο χέρι θα κάνουν έρωτα οι παίκτες της Πόρτο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ελεύθεροι να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό τους την παραμονή του αγώνα με την προϋπόθεση η… πράξη θα ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι τις πέντε το απόγευμα. O τεχνικός των «Δράκων», Χοσέ Μουρίνιο, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αποφάσισε να δώσει δημόσια οδηγίες στους παίκτες του, όσον αφορά την ερωτική τους ζωή. «Μπορούν να κάνουν έρωτα, μόνο μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Κι αυτό επειδή μετά ξεκινά η τελική φάση της προετοιμασίας», δήλωσε ο τεχνικός, που ανέδειξε την Πόρτο νταμπλούχο Πορτογαλίας και Κυπελλούχο UΕFΑ.

Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, σύμφωνα με τον Μουρίνιο, είναι η διατήρηση στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

«Καλωσόρισες… αντίπαλε»

Με τις καλύτερες ευχές υποδέχτηκε ο Ρονάλντο στην Ισπανία τον, συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Ροναλντίνιο. «Τον καλωσορίζω στην Ισπανία και του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε το «φαινόμενο» ύστερα από την παρουσίαση του Ροναλντίνο με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθε στην Ισπανία. Θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους. Ελπίζω ότι θα βρεθούμε σύντομα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει στον μεγάλο αντίπαλο και σίγουρα αποτελεί απειλή για την ομάδα μου».