«Δράκοι» με ερωτικό οδηγό

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το… ρολόι στο χέρι θα κάνουν έρωτα οι παίκτες της Πόρτο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ελεύθεροι να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με τη σύντροφό τους την παραμονή του αγώνα με την προϋπόθεση η… πράξη θα ολοκληρώνεται το αργότερο μέχρι τις πέντε το απόγευμα. O τεχνικός των «Δράκων», Χοσέ Μουρίνιο, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις αποφάσισε να δώσει δημόσια οδηγίες στους παίκτες του, όσον αφορά την ερωτική τους ζωή. «Μπορούν να κάνουν έρωτα, μόνο μέχρι τις πέντε το απόγευμα. Κι αυτό επειδή μετά ξεκινά η τελική φάση της προετοιμασίας», δήλωσε ο τεχνικός, που ανέδειξε την Πόρτο νταμπλούχο Πορτογαλίας και Κυπελλούχο UΕFΑ.

Σε ότι αφορά τους στόχους της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, σύμφωνα με τον Μουρίνιο, είναι η διατήρηση στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

«Καλωσόρισες… αντίπαλε»

Με τις καλύτερες ευχές υποδέχτηκε ο Ρονάλντο στην Ισπανία τον, συμπαίκτη του στην εθνική Βραζιλίας, Ροναλντίνιο. «Τον καλωσορίζω στην Ισπανία και του εύχομαι τα καλύτερα», δήλωσε το «φαινόμενο» ύστερα από την παρουσίαση του Ροναλντίνο με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ήρθε στην Ισπανία. Θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους. Ελπίζω ότι θα βρεθούμε σύντομα στον αγωνιστικό χώρο. Παίζει στον μεγάλο αντίπαλο και σίγουρα αποτελεί απειλή για την ομάδα μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή