Γλυνιαδάκης ο… αντί Μπετς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AEK δεν άφησε την υπόθεση να γίνει σίριαλ και με… συνοπτικές διαδικασίες απέκτησε τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη. O 22χρονος πρώην παίκτης του Περιστερίου και του Παναθηναϊκού υπέγραψε διετές συμβόλαιο με απολαβές 150.000 ευρώ ετησίως και φιλοδοξεί να καλύψει (και με το παραπάνω) το κενό του Αντριου Μπετς. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η AEK. Είναι μια ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους, που δουλεύει με Ελληνες παίκτες και νέα παιδιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα», δήλωσε ο ύψους 2.15 μ. σέντερ, Νο 58 στα φετινά ντραφτ του NBA. O Γλυνιαδάκης ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη Κατσικάρη.

Β Ναυάγησαν οριστικά τα σχέδια περί συγχώνευσης Περιστερίου και Πανελληνίου, χωρίς, μάλιστα, ο Μίνως Κυριακού να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα των δυτικών προαστίων, όπως είχε εξαρχής υποσχεθεί αν οι διαπραγματεύσεις δεν προχωρούσαν. Το Περιστέρι ανέμενε τις εξελίξεις και εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου χρηματοδότη.

– Τον Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς θέλει ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του Μπουντούρη, σύμφωνα με αναφορά σε γιουγκοσλαβική ιστοσελίδα. O Σέρβος γκαρντ δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί μόνος του το επόμενο συμβόλαιό του.

– Χωρίς τον Ντικούδη (πήρε διήμερη άδεια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Βαλένθια) συνεχίστηκε στο Μέτσοβο η πρώτη φάση της προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας. H τριήμερη άδεια του Σχορτσιανίτη έληξε χθες, ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται στο Μέτσοβο και οι Ρεντζιάς, Τσακαλίδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή