O Λάμπρος Χούτος και οι… άλλοι

O Λάμπρος Χούτος και οι… άλλοι

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλάουντιο Ραντουκάνο, Αντριε Ιλιε και Λάμπρος Χούτος. Οι τρεις αυτοί παίκτες είναι στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό. H περίπτωση Χούτου άρχισε να επανεξετάζεται από τους διοικούντες της ΠΑΕ, αφού η εξεύρεση αυτή την εποχή ικανού παίκτη, αλλά με λίγα λεφτά είναι πολύ δύσκολη. Θα πρέπει όμως να βρεθεί ο τρόπος για να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών.

Η πληροφορία για τους δύο Ρουμάνους ήρθε από δημοσίευμα της εφημερίδας

«Gazeta sporturilor» που με τίτλο «O Ραντουκάνο στον Ολυμπιακό;» ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 400.000 δολάρια για ένα χρόνο δανεισμό, ενώ ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίκι Μπέκαλι, θέλει ένα εκατομμύριο για ελεύθερη μεταγραφή. O Ραντουκάνο, που είναι 26 χρόνων, είχε αναδειχθεί πέρυσι πρώτος σκόρερ του ρουμανικού πρωταθλήματος με 21 γκολ.

Η ίδια εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του Αντριαν Ιλιε, που παραδέχθηκε πως είχε επαφή με τον Ολυμπιακό. «Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις», είπε ο 29χρονος παίκτης, που οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στα 600.000 δολάρια κι έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές. Πάντως στον Ολυμπιακό έχουν επιφυλάξεις, καθώς πρόσφατα έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή