Πλαστό το πιστοποιητικό!

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πενία τέχνας κατεργάζεται και η τέχνη που διάλεξε μια ομάδα της A2 μπάσκετ προκειμένου να πάρει το πιστοποιητικό της EEA είναι αυτή της πλαστογραφίας! Οπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπήρχαν υποψίες περί πλαστότητας της ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσε ένα TAK και μετά τη σχετική εξακρίβωση που έγινε στο IKA, ο φάκελος διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η EEA πέρασε χθες από τις… εξετάσεις και τις 10 ομάδες B΄ και Γ΄ Εθνικής που είχαν απομείνει για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ΠΑΕ. Ετσι οι Παναχαϊκή, ΠΑΣ Γιάννενα, Απόλλων, Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα, Φωστήρας, Δόξα Δράμας, Ηλυσιακός, Θύελλα Πατρών πήραν το απαραίτητο πιστοποιητικό και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, «κόπηκαν» και δεν πήραν πιστοποιητικά συμμετοχής δύο ομάδες της A1 κατηγορίας βόλεϊ, τα ΤΑΠ E.A. Πατρών και A.E. Νίκαιας. Οι φάκελοι των KAE (μπάσκετ) θα εξεταστούν στις 28 Αυγούστου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή