ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΤΟΠΙΑ. Οσοι πίστεψαν ότι μπορεί τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά στη διαχείριση, ν’ αλλάξει κάτι διαψεύστηκαν. Και μεταξύ αυτών είναι και ο υπογράφων.

ΤΕΛΙΚΑ αυτή δεν ήταν επιτροπή Παπαλάκη, αλλά επιτροπή… πάπαλα. «Καθαρές» όλες οι ομάδες της A΄ Εθνικής. Ούτε στην εφορία χρωστάνε ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε τρίτους. Και οι εντολές της FIFA, απλά… χαρτιά, για να σκουπιζόμαστε. Πεντακάθαρες και τακτοποιημένες όλες.

ΚΡΙΜΑ. Διότι στις εξαγγελίες της αυτή η επιτροπή είχε πείσει για το έργο που είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας. Το μόνο όμως που κατάφερε ήταν να αναγκάσει τις υπερχρεωμένες ΠΑΕ να ρυθμίσουν κάποια από τα χρέη τους.

ΘΑ ΠΕΙΤΕ, λίγο είναι αυτό; Οχι, κάτι είναι. Ομως ποιες είναι οι εγγυήσεις που έχουν δώσει ότι θα είναι συνεπείς στις δόσεις της ρύθμισης; Και τι θα κάνει η Πολιτεία όταν πληρώσουν τον πρώτο μήνα και αρχίσουν πάλι τα ίδια; Γιατί αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έπαιξε ωραία τον ρόλο της. Δημιούργησε την επιτροπή, προανήγγειλε εξυγίανση και μετά σήκωσε τα… χέρια. «Ο,τι πει η επιτροπή θα γίνει και θα εφαρμοστεί ο νόμος», ήταν το σλόγκαν της.

ΚΑΙ τώρα θα κρυφτεί πίσω από τις εισηγήσεις της επιτροπής και θα διαλαλεί ότι πέτυχε την κάθαρση.

ΟΤΑόμως ξαναρχίσουν οι προσφυγές παικτών και τα μπουγιουρντί από τις εφορίες, θα… ποιήσει την νήσσαν.

ΚΑΤΙ πάντως που δεν θα μπορέσει να κάνει όταν η FIFA αρχίσει να απαιτεί τις καταβολές των οφειλών. Διότι αυτή δεν καταλαβαίνει από ρυθμίσεις και αλλαγές στις ονομασίες των ΠΑΕ, από παλαιές σε… νέες. Και τότε θ’ αρχίσει να κατηγορεί πάλι τους παράγοντες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή