KAI… ΑΛΛΑ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: 10.00, 19.00: Κολύμβηση, 23.30: Πόλο: Τελικός γυναικών, ΗΠΑ – Ιταλία, ET-1. 10.00, 19.00: Κολύμβηση, 11.30, 13.15: Κανό: Παγκόσμιο πρωτάθλημα Γερμανίας, 14.45: Ποδηλασία: Γύρος της Γαλλίας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην 3η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος 420 (Αγγλία) υποχώρησαν οι Γ. Βάσιλας – Ευ. Μιτάκης, μετά τις χθεσινές ιστιοδρομίες. Στις γυναίκες, οι M. Γιαννοπούλου – Ελ. Καφετζιδάκη είναι 28ες. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας στα Μιστράλ, που γίνεται στην Πορτογαλία, ύστερα από 9 ιστιοδρομίες ο B. Κοκκαλάνης είναι 3ος.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό του όπεν της Πορτογαλλίας οι εθνικές ομάδες των Μιχαλόπουλου – Μπελιγράτη και Γκόρτσιανουκ – Μούρτζιου. Οι πρώτοι κατέλαβαν την 57η θέση και οι δεύτεροι την 41η.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Αρχίζουν σήμερα στη λίμνη Στράτου (Αγρίνιο) τα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων με τους προκριματικούς στις φιγούρες.

ΤΕΝΙΣ: O Ζαχαρίας Κατσιγιαννάκης προκρίθηκε στους «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 18 ετών.

ΒΟΛΕΪ: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με την EA Πατρών ο N. Λιμανάι. O ΠΑΟΚ κράτησε τον Γ. Κουλιέρη, με αποτέλεσμα να μην πάρει τον B. Μηνούδη.

ΑΙΓΑΙΟ: Περισσότερα από 85 σκάφη αναμένεται να πάρουν μέρος στον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας «Ρεγκάτα Αιγαίου» (2-9/8).

ΡΕΑΛ M.: Με την Ταϊλάνδη θα παίξει τελικά στις 11/8 η «Βασίλισσα», καθώς η ομάδα της Μαλαισίας δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα που ζητούσαν οι Ισπανοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή