Πολιτική λιτότητας στον ΠΑΟΚ

Πολιτική λιτότητας στον ΠΑΟΚ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς… μεγάλες προσδοκίες θα πορευθεί αυτή τη χρονιά ο ΠΑΟΚ. Στόχος της διοίκησης είναι το νοικοκύρεμα του συλλόγου ώστε να βγει ο «Δικέφαλος» από το αδιέξοδο. O πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Γούμενος και ο αναπληρωτής Γιώργος Καλύβας, ικανοποιημένοι απ’ όσα πέτυχαν στις 15 ημέρες που ασκούν τη διοίκηση, ζήτησαν πίστωση χρόνου από τους φίλαθλους και τη βοήθεια της Πολιτείας. «O ΠΑΟΚ έχει μία ισχυρή διοίκηση που θα κάνει το παν για να λύσει τα προβλήματα. Πρέπει να παραμείνει στη θέση της και να δουλέψει με προσοχή. H Πολιτεία πρέπει να σκύψει πάνω από το πρόβλημα, οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και ο κόσμος να αγκαλιάσει την ομάδα για να υπάρχουν έσοδα», τόνισε ο Γιάννης Γούμενος.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχουν πολλά χρήματα για μεταγραφές. H ομάδα απέκτησε, ήδη, τους Χάγκαν και Βόκολο, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιο του Τοχούρογλου. Οσον αφορά στην περίπτωση του Οκκά, ο νομικός και μέλος του Δ.Σ. Δημ. Στάμου είναι πεπεισμένος ότι ο παίκτης θα επιστρέψει μετά την παρέμβαση στη FIFA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή