Μετράει δυνάμεις η Εθνική γυμναστικής

Μετράει δυνάμεις η Εθνική γυμναστικής

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δυνάμεις τους εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης (16-24/8, Λος Αντζελες) θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν σήμερα οι Ελληνες γυμναστές απέναντι στην εθνική ομάδα της Δανίας (20:00, Μίκρα). Στη φιλική συνάντηση των δύο χωρών το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πάρει μέρος με όλα τα… αστέρια. Ετσι θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Μελισσανίδης (4 όργανα), Δημοσθένης Ταμπάκος (4 όργανα), Βλάσης Μάρας (6 όργανα), Βασίλης Τσολακίδης (5 όργανα), Κώστας Μπαρμπάκης (5 όργανα) και Λεωνίδας Τζαβάρας (6 όργανα).

«Θα πάρω μέρος σε έξι όργανα όπως και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι πολύ καλά, προκειμένου στο Λος Αντζελες να κατακτήσουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Βλάσης Μάρας.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η χώρα μας θα διεκδικήσει την πρόκριση για την κορυφαία διοργάνωση του 2004 σε ομαδικό επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή