Τελευταία ταλαιπωρία και επιστροφή

Τελευταία ταλαιπωρία και επιστροφή

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το σημερινό ταξίδι – αστραπή στη Γαλλία για το φιλικό με τη Σοσό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη βάση του για να συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους την προετοιμασία του, που περιλαμβάνει κι άλλες μετακινήσεις στο εξωτερικό για φιλικούς αγώνες ή τουρνουά. Το αποψινό (8μ.μ., Star) παιχνίδι στη Γαλλία με τη Σοσό, είναι το τελευταίο που δίνεται με ορμητήριο το Γκραν Μοντάνα της Ελβετίας και, όπως όλα τα προηγούμενα, θα έχει κι αυτό αρκετή ταλαιπωρία για τους παίκτες λόγω των μεγάλων αποστάσεων. O Ιτζάκ Σουμε θα δώσει σε όλους τους παίκτες του την ευκαιρία να παίξουν για να ολοκληρώσει την εικόνα που θέλει να σχηματίσει. Οπως ο ίδιος έχει δηλώσει, το μοντάρισμα της ενδεκάδας και η τακτική που θα ακολουθήσει θα φανούν ξεκάθαρα στα τελευταία φιλικά παιχνίδια και μέχρι τότε, είχε εξαρχής αποφασίσει να κάνει πολλούς πειραματισμούς για να κατασταλάξει στις αποφάσεις του. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Αθήνα αύριο και μέχρι την Πέμπτη θα προπονούνται στην Παιανία. Την Παρασκευή θα παίξουν στο Βέλγιο με τη Γκενκ, στις 5 Αυγούστου θα δώσουν φιλικό στη Λεωφόρο με άγνωστο προς το παρόν αντίπαλο και μετά θα πάνε στην Ισπανία για το τουρνουά της Ουέλβα.

Χωρίς Σανμαρτεάν

Ο Σαμαρτεάν θα απουσιάσει από το σημερινό φιλικό με τη Σοσό. Οι Ζουτάουτας, Μικάελσεν έκαναν προπόνηση χθες και μάλλον θα παίξουν, ενώ ο Μινχ είναι καλύτερα μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με ένα νύχι του ποδιού του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή