O Κόφι Αμπονσά συνεχίζει στον ΠΑΟΚ

O Κόφι Αμπονσά συνεχίζει στον ΠΑΟΚ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τα χρώματα του «Δικεφάλου του Βορρά» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κόφι Αμπονσά. O Γκανέζος συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για τα επόμενα τρία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αμυντικός θα πάρει 180.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο παραμονής, 220.000 για τον δεύτερο και 250.000 ευρώ για τον τρίτο.

Και ενώ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ κλείνουν συμφωνίες με παίκτες, στον Αρη, ο προπονητής των «κίτρινων», Γιώργος Φοιρός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας μεταγραφές. «Για να παίξει η ομάδα κάποιον ρόλο στο πρωτάθλημα χρειάζονται τρεις με τέσσερις παίκτες», τόνισε ο τεχνικός. O Γιώργος Φοιρός, μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Πανηλειακό είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα, η οποία, όπως είπε, χρειάζεται δουλειά. Οι παράγοντες του συλλόγου προσπαθούν να κλείσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες με την UEFA. Στο μεταξύ, οι παίκτες του Αρη πήραν κάποια από τα χρήματα που τους οφείλονται.

Β Ενα δυνατό τεστ απέναντι στη Ρόμα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη Δευτέρα στην Αυστρία οι παίκτες του Ηρακλή. O Ευγένιος Γκέραρντ θέλει να δοκιμαστούν οι αθλητές του κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή